Timisoara

Targ de antichitati, teatru de papusi si promotii de iarna

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
588

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Produse vintage, bijuterii vechi, discuri din vinil, obiecte de argintărie şi alte obiecte peste care timpul şi-a pus frumos amprenta vor putea fi admirate şi achiziţionate de la Târgul de Antichităţi. Evenimentul are loc la parterul mall-ului, de vineri până duminică inclusiv şi reuneşte 45 de expozanţi, colecţionari şi pasionaţi de artă.

Dacă vă aflaţi în căutarea unui cadou unic, cu o poveste interesantă, sau pur şi simplu îndrăgiţi obiectele cu dichis şi parfum de altădată, sunteţi invitat la târg. Aici veţi găsi mobilier mic, monede, argintărie, bijuterii, accesorii de damă, obiecte din porţelan, ceasuri vechi, aparat foto mici, tablouri şi multe altele.

Piese vestimentare la modă, accesorii, bijuterii, încălţăminte, cosmetice şi multe alte propuneri atrăgătoare, însoțite de urarea „HAPPY NEW SALES”, le stau la dispoziție timișorenilor și nu numai, la Iulius. Retailerii au tăiat din preţuri cu până la 70%.

Duminică, prichindeii au întâlnire cu lumea poveştilor. Marionetele vor prinde viaţă şi îi vor încânta pe copii cu păţaniile lor de la ora 12.00, în food court. Piesa de teatru de păpuşi reprezentată va fi „Cum s-a cuminţit Ionică”.