Timisoara

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Targ de Paste si Labirintul iepurasului

Detalii stire

Categorie
Stiri eveniment
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
1877

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Până pe 7 aprilie 2018 inclusiv, la demisolul şi parterul mall-ului se desfăşoară Târgul IM Pascal. Cei veniţi la shopping îşi vor putea completa lista cumpărăturilor pentru sărbători cu produse specifice. Expozanţii s-au pregătit cu produse de patiserie, cofetărie, cozonaci şi pască, prăjituri de casă, turtă dulce, baclava, gemuri, mezeluri, brânzeturi fine, sucuri naturale, vinuri, specialităţi din miere, condimente, trufe, iepuraşi de ciocolată, bomboane, decoraţiuni tematice, aranjamente florale şi ouă încondeiate.

Pentru darul de Iepuraş, clienţii pot opta pentru accesorii handmade, păpuşi decorative, bijuterii, articole din ceramică, produse cosmetice, accesorii fashion din lemn şi multe altele.

Spre bucuria celor mici, până pe 6 aprilie, Urecheatul îi așteaptă să găsească ouăle colorate ascunse în coșulețele din Labirintul Iepuraşului, situat în zona Intersport. La finalul aventurii, copiii vor fi răsplătiți cu ciocolată. Labirintul este deschis până vineri inclusiv, în intervalul orar 15.00 – 19.00.

Până pe 7 aprilie, clienţii Iulius Mall care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei se pot înscrie la campania „Lasă gătitul, mai bine gătește-te!”. Pot câştiga marele premiu, o bucătărie ultramodernă KUXA, în valoare de 16.000 de euro, și alte cadouri zilnice. Marele câștigător va fi desemnat pe 10 aprilie, în urma tragerii la sorți.Cel căruia îi va surâde norocul își va putea exersa talentul culinar într-un spațiu complet mobilat și utilat cu echipamente de ultimă generație.

În perioada sărbătorilor, Iulius Mall va avea un program special. Astfel, sâmbătă, timișorenii care nu au bifat toate punctele de pe lista de cumpărături sunt invitaţi la mall în intervalul orar 10.00 - 18.00, iar la Auchan între orele 08.00 – 18.00. Duminică, Iulius Mall și Auchan vor fi închise, însă luni programul revine la orarul obișnuit: 08.00 – 10.00 pentru Auchan și 10.00 – 22.00 pentru Iulius.

Filtre stire

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii