Timisoara

Targ de Ziua Copiilor

Targ de Ziua Copiilor

Detalii targ/expozitie

Telefon
0745388416
Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 2 saptamani si 6 zile
Vizualizari
1191

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 29 mai 2014 - Duminica 1 iunie 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

Targ national cu vanzare de bunuri de larg consum
La Târg de Ziua Copiilor, organizat de către firma Ozzy Grup în centrul Timişoarei, mai exact pe strada Mărăşeşti (după Operă, porţiunea delimitată de str. V.V.Delamarina şi str. C. Brediceanu) vor participa peste 20 de producători şi comercianţi din Timişoara şi din alte judeţe ale ţării. Artiştii au pregătit o colecţie de bijuterii şi accesorii hand-made, în serie limitată sau unicat. Bijuteriile sunt lucrate cu multă pasiune şi migală, fiind confecţionate din pietre naturale, întregi sau reconstruite, pietre semipreţioase, de diverse culori, având ataşate perluţe, elemente swarovski sau din argint. De la acest târg nu vor lipsi nici cadourile pentru copii. Târgul va fi deschis zilnic, în perioada 29 mai-1 iunie, cu program de vizitare între orele 9.00- 22.00, intrarea fiind liberă.

Ziua copilului a fost menționată prima dată la Geneva la Conferința Mondială pentru Protejarea și Bunăstarea Copiilor în august 1925, la care 54 de reprezentanți din diferite țări, au adoptat Declarația pentru Protecția Copilului. După această conferință, multe guverne au introdus „Ziua copilului”. În Turcia Ziua copilului a fost sărbătorită pentru prima dată în data de 23 aprilie 1920.
În anul 1954 Fondul Internațional pentru Urgențe ale Copiilor al Națiunilor Unite (UNICEF) a emis o recomandare care prevedea faptul ca fiecare Stat să dispună de o zi la așa-numita „Ziua copilului” (engleză Universal Children's Day).
Data zilei copilului variază in foarte mult țări. Aproximativ 30 de state au preluat 1 iunie de la China și SUA.

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta, Luna viitoare