Timisoara

Targ Bio, Ziua Cafelei si evenimente pentru copii in weekend

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
659

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Produse destinate unei vieți sănătoase, cafele oferite în dar, teatru de păpuși, prezentări sportive și invitația de a pătrunde în misterele unei civilizații străvechi, vin să completeze oferta de shopping a celui mai mare centru comercial din regiune.

Vineri, 30 septembrie 2016, la parterul Iulius, își deschide porțile un târg de produse bio, eco, naturale și terapii alternative. La manifestarea dedicată stilului de viață sănătos participă peste 40 de producători și comercianți, pregătiți să le dezvăluie cumpărătorilor recomandări din domeniul lor de activitate. Târgul Bio va fi deschis până duminică inclusiv, între orele 10:00 – 22:00.

Toți cei care vor să savureze o cafea delicioasă, oferită cadou, sunt invitați sâmbătă, 1 octombrie, la Iulius Mall. Cu ocazia Zilei Internaționale a Cafelei, clienții mall-ului vor avea ocazia să admire tablouri create printr-o tehnică unică, ce include cafeaua, creații vestimentare și accesorii pentru realizarea cărora a fost folosită aceeași materie primă.

Regulile jocului de fotbal american, dar și amănunte despre singura echipă din Timișoara care practică acest sport, pot fi aflate de cei interesați, duminică, 2 octombrie, între orele 14.00 - 17.00, la etajul Iulius Mall. Jucătorii de la „Timișoara 89ers” vor fi prezenți în zona Intersport pentru o nouă întâlnire cu suporterii și vor promova sportul pe care îl reprezintă în rândul publicului.

Copiii sunt invitați să descopere istoria într-un mod interactiv, în cadrul expoziției „Misterele Greciei Antice”. Cei mici pot participa la ateliere, unde învață să creeze bijuterii și monede, sau la mici experimente științifice bazate pe descoperirile făcute încă din antichitate. Arhitectura civilizației elene, teatrul, astronomia, legendele eroilor și ale zeilor sunt alte noțiuni pe care copiii le pot deprinde într-o lecție de istorie aparte.

Spectacolele de teatru de păpuși continuă, duminică, în zona food court. În această săptămână, de la ora 12.00, prichindeii sunt invitați să o însoțească pe Scufița Roșie pe drumul plin de peripeții, spre casa bunicii.