Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Targ de 8 Martie

Targ de 8 Martie

Detalii targ/expozitie

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 1 deceniu si 4 luni
Apartine de
Strada Pietonala Marasesti
Vizualizari
2018

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 6 martie 2014 - Duminica 9 martie 201409:00 - 22:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

În 1908, 15.000 de femei au mărșăluit în New York cerând un program de lucru mai scurt, salarii mai bune și dreptul la vot, iar în 1909, conform unei declarații a Partidului Socialist din America, Ziua Internaționala a Femeii a fost stabilită pe 28 februarie. Un an mai târziu, în 1910, în urma unei Conferințe a Muncitoarelor de la Copenhaga, unde au participat peste 100 de femei din 17 țări, s-a hotărât ca Ziua Femeii să fie sărbătorită în aceiași zi peste tot în lume, data de 8 martie fiind aleasă însă abia în 1913.

Bărbaţii care nu au apucat încă să cumpere cadouri persoanelor dragi de gen feminin, au ocazia de a participa la un târg organizat de Ozzy Grup, târg, la care domnii pot cumpăra cadouri pentru toate gusturile. La Târgul de 8 Martie, organizat de către firma Ozzy Grup în centrul Timişoarei, mai exact pe strada Mărăşeşti (după Operă, porţiunea delimitată de str. V.V.Delamarina şi str. C. Brediceanu) vor participa peste 20 de producători şi comercianţi din Timişoara şi din alte judeţe ale ţării.

Mesele comercianţilor vor fi pline de flori, aranjamente florale din plante naturale sau uscate. Special pentru doamne şi domnişoare, artiştii au pregătit o colecţie de bijuterii şi accesorii hand-made, în serie limitată sau unicat. Bijuteriile sunt lucrate cu multă pasiune şi migală, fiind confecţionate din pietre naturale, întregi sau reconstruite, pietre semipreţioase, de diverse culori, având ataşate perluţe, elemente swarovski sau din argint.

De la acest târg nu vor lipsi nici cadourile gastronomice: alune pralinate, ciocolată de casă, salam de biscuiţi, fructe uscate, toate fiind facute de mana. Sambata, 8 Martie, doamnele şi domnişoarele care vizitează târgul sunt aşteptate cu cadouri-surpriză. Târgul va fi deschis zilnic, în perioada 6-9 martie, cu program de vizitare între orele 9.00- 22.00, intrarea fiind liberă.

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii