Timisoara

Targ de Dulciuri, spectacole si concursuri de Ziua Copilului

Detalii targ/expozitie

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 8 ani si 11 luni
Vizualizari
1724

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 30 mai 2014 - Duminica 1 iunie 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

TÂRG DE DULCIURI, SPECTACOLE ȘI CONCURSURI, DE „ZIUA COPILULUI”, LA IULIUS MALL TIMIŞOARA

De ziua lor, prichindeii sunt aşteptaţi la IULIUS MALL TIMIȘOARA, locul unde va avea loc o adevărată sărbătoare a copilăriei. Teatru de păpuşi, festival cu dulciuri delicioase, competiţie de miss şi mister, face painting, numeroase jocuri şi concursuri – de toate vor avea parte cei mici, în acest week-end, la mall.

Deserturi tentante, prăjituri apetisante, bomboane şi multă ciocolată – acestea sunt doar o parte dintre bunătăţile pregătite de participanţii la Târgul IM Sweet. Evenimentul, dedicat atât celor mici, cât şi celor mari, va avea loc pe 30 mai până pe 1 iunie 2014 inclusiv, la parterul mall-ului.

Sâmbătă, 31 mai, de la ora 15.00, IULIUS MALL va găzdui etapa interjudeţeană a concursului „Actori VEST-iţi”. Evenimentul este organizat cu scopul de a stimula interesul elevilor pentru arta teatrală şi de a evidenţia importanţa îmbinării educaţiei formale cu cea nonformală. Trupele de teatru participante, formate din tineri, provin de la instituţii de învăţământ din Timiş, Arad, Caraş-Severin şi Hunedoara. Elevii vor prezenta şi momente artistice de muzică uşoară, pop-rock, dans hip-hop şi multe altele.

Duminică, pe 1 iunie, la IULIUS MALL va fi un maraton de evenimente dedicate prichindeilor. Ziua începe cu teatru de păpuşi, de la ora 12.00, la demisolul mall-ului, locul unde, peste două ceasuri, cei mici vor avea parte de un concert susţinut de Promuzica. Tot aici, de la ora 16.00, copiii vor fi invitaţi să participe la concursurile şi jocurile la care se vor distra împreună cu întreaga familie, iar de la ora 17.00 la sesiuni de face painting.

Tot duminică, la IULIUS MALL se vor desemna câştigătorii titlurilor de Miss & Mister Junior. Spectacolul, la care vor participa copii cu vârsta între 3 şi 10 ani, va începe la ora 17.00, pe scena de la demisol.

Cei mici care doresc să îşi demonstreze abilităţile artistice şi să se joace în acelaşi timp sunt aşteptaţi la atelierele de creaţie „Hello Kitty”, de la ora 15.00, sau la cele propuse de „Happy Color”, de la ora 17.00, ambele la etajul mall-ului.

Luni, 2 iunie, de la ora 18.00, la demisolul IULIUS MALL va avea loc un spectacol cu ocazia Zilei Naţionale a Adopţiei.

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta, Luna viitoare