Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Targ imobiliar si de decoratiuni "Acasa pentru tine"

Detalii targ/expozitie

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 10 ani si 10 luni
Vizualizari
2350

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 19 septembrie 2014 - Duminica 21 septembrie 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

PROIECTE REZIDENȚIALE, MOBILĂ ȘI DECORAȚIUNI DE ULTIMĂ GENERAȚIE LA TÂRGUL „ACASĂ PENTRU TINE” DE LA IULIUS MALL

În acest week-end, IULIUS MALL Timişoara îi invită pe toţi cei aflaţi în căutarea locuinţei de vis la Târgul imobiliar & deco „Acasă pentru tine”. Evenimentul se va desfăşura în perioada 19 – 21 septembrie 2014, la demisolul şi parterul mall-ului şi va reuni participanţi din domeniul imobiliar şi din cel al decoraţiunilor.

Ofertele vor fi variate, pentru toate buzunarele: apartamente în blocuri noi, case pe structură de lemn sau metal, cu prețuri de la 29.000 euro, pentru o suprafață de 200 m², la roșu.

O altă ofertă tentantă este oferită de noul proiect rezidențial Nordic Residence. Proiectul presupune dezvoltarea unui micro-cartier de 29 de case în regim de înălţime P + 1E, construit în zona de vile din nordul Timişoarei, pe strada Marcel Iancu. Toate casele sunt realizate după înalte standarde de calitate, cu o suprafaţă construită de 158,98 mp şi o suprafaţă utilă de 106,96 mp, compusă din parter şi etaj, trei dormitoare, două dressing-uri, trei bai, living room şi dining room, bucătărie, vestibul, debara, terasă şi balcon.

Persoanele care doresc să îşi amenajeze locuinţa după ultimele tendinţe vor avea la dispoziţie şi numeroase opţiuni în materie de mobilier şi decoraţiuni.

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro