Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul 16 Decembrie 1989

Euroinstal Timisoara - Bulevardul 16 Decembrie 1989
https://euro-instal.ro

Targul de Craciun de la Timisoara

Detalii petrecere/concert

Social links
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Apartine de
Timisoara
Vizualizari
4586

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 1 decembrie 2019 - Vineri 3 ianuarie 202020:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Târgul de Crăciun Timișoara

Primăria Timișoara, prin Biroul de Organizare Evenimente, pregătește deschiderea celei de-a XIII-a ediții a Târgului de Crăciun din Timișoara, eveniment ce se va derula în perioada 1 decembrie 2019 - 3 ianuarie 2020.

Târgul de Crăciun din acest an își deschide porțile chiar de Ziua Națională a României - 1 Decembrie 2019 cu un program artistic variat. Și în acest an, având în vedere ecourile pozitive înregistrate în anul 2018, Târgul de Crăciun va avea drept arie de desfășurare atât Piața Victoriei, cât și Piața Libertății, unde artiștii plastici și meșteșugarii locali vor întregi tabloul unui spațiu dedicat cu precădere copiilor.

Prin organizarea acestui eveniment se urmărește creșterea numărului potențialilor vizitatori din țară și din străinătate, o intensificare a turismului cultural , precum și punerea în valoare a potențialului Municipiului Timișoara, din perspectiva economică, socială și multiculturală.

Sperăm ca și prin ediția din acest an a Târgului de Crăciun să aducem bucurie atât în sufletele timișorenilor, cât și în inimile celor ce se hotărăsc să ne treacă pragul.

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro