Timisoara

Targul Banatenilor

Targul Banatenilor

Detalii targ/expozitie

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 9 ani si 3 luni
Vizualizari
1140

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 20 iunie 2013 - Duminica 23 iunie 20139:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

Targul Banatenilor 20 - 23 IUNIE 2013

Targ national cu vanzare de bunuri de larg consum

organizat de firma OZZY GRUP

Deviza expozitiei: "

TAT BANATU-I FRUNCEA!"

Cu forma sa de patrulater conturat de rauri (Dunare, Mures, Tisa, culoarul Cernei), precum stravechiul Eden, si cu o suprafata comparabila cu cea a Belgiei de azi (aproape 30.000 kmp.), Banatul a fost, pe rand, prin diversele sale zone, o provincie disputata de regalitatea Ungariei, de taratul bulgar, de formatiuni pre-statale si statale romanesti (intre secolele IX-XIV), cu frontierele mereu expuse.

Regiunea Banatului se gaseste in partea vestica a tarii si este compusa din judetele Caras-Severin, Timis si Arad. Judetul Caras-Severin se afla in extremitatea vestica a Romaniei, in bazinul raului Timis, la granita cu Iugoslavia si Ungaria.

In perioada 20 – 23 iunie 2013 OZZY GRUP organizeaza "TARGUL BANATENILOR" in centrul Timisoarei, mai exact pe strada Marasesti, in aer liber.

"TARGUL BANATENILOR" ii asteapta pe timisorenii si turistii aflati zilele acestea in orasul de pe Bega cu produse de calitate la cele mai bune preturi. Producatori din Banat si din alte zone ale tarii isi expun marfa pentru vanzare si degustare timp de 4 zile.

La targ veti gasi de la obiecte lucrate manual de cei mai talentati artisti din Banat, pana la produse traditionale romanesti mestesugite cu mult suflet. In atmosfera boema din centrul Timisoarei bijuteriile, obiectele decorative, hainele si accesoriile pline de originalitate si culoare va vor bucura ochii si sufletul. Nu vor lipsi nici obiectele unicat de la targ. Producatorii va astepta si cu produse gastronomice. Acestea sunt doar o parte din produsele expuse, va asteptam la targ sa descoperiti si alte obiecte de calitate.

Pe langa gama diversificata de produse timisorenii sunt asteptati si cu, cadouri surpriza din partea organizatorilor.

"Targul banatenilor" isi asteapta vizitatorii cu produse proaspete, expuse in diverse variante, menite sa atraga cumparatorii de toate varstele si sa creeze o atmosfera de vara.

„Targul banatenilor" va fi deschis zilnic in perioada 20 - 23 iunie 2013, cu un program de vizitare intre orele 09.00- 22.00, iar accesul vizitatorilor este liber.


Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta