Timisoara

Tatuaje in Timisoara

Tatuaje in Timisoara

Detalii stiri

Categorie
Stiri infrumusetare
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
9413

Voteaza & Distribuie

Prezentare stiri

Tatuaje in Timisoara Salonul Evelyn Style realizeaza tatuaje in Timisoara dupa modelele clientiilor sau cele proprii. Un bun tatuaj incepe cu un bun tatuator…
In ziua de azi tatuajul nu mai este un element cultural minoritar. Tatuajele sunt un mod de exprimare printr-un desen pe piele. Pe zi ce trece sunt tot mai multi cei care aleg un tatuaj in ideea de a le aduce aminte de ceva sau cineva anume sau efectiv din motive estetice.

Tatuajul temporar
Tatuajul adevarat este cel permanent, dar exista doua metode pentru a obtine un tatuaj temporar: prin micropigmentare sau facand un desen cu henna. Tatuajul prin micropigmentare se face in saloanele de infrumusetare si se foloseste cel mai des pentru imbunatatirea trasaturilor faciale (sprancene, gene, buze…)

Tatuajul cu henna este ceva superficial, care dureaza putin timp. Acesta este un tip de decoratiune temporala, o cosmetizare, o decorare a corpului ce se folosea in India pentru ocazii speciale cum ar fi nuntile. In ziua de azi este o metoda des folosita de multe vedete. Trebuie avuta o grija deosebita cu reactia alergica a pielii, mai ales daca henna este modificata. Culoarea ei naturala este ocru sau maro. Henna neagra sau albastra ha provocat de multe ori problema, deoarece pentru obtinerea acestor culori se folosesc substante care pot fi periculoase.

Alegerea tatuajului
Trebuie sa existe intotdeauna un echilibru intre dorinta personala si sfatul tatuatorului. Una din greselile cele mai frecvente este sa incerci sa rezumi o viata sau o experienta din viata printr-un desen si sa faci un amestec de elemente care nu sunt echilibrate si armonioase. Un tatuaj poate reprezenta un momento din viata sau poate fi facut doar din motive estetice. In orice caz, tatuatul trebuie sa fie sigur de desenul ales, deoarece il va insoti pe tot parcursul vietii. Exista un singur tip de tatuaj, care un este recomandat de nici un expert, dar este unul dintre cele mai solicitate: numele partenerului.

Alegerea locului tatuajului
Cand e vorba de prima experienta si mai ales cand persoana este foarte tanara, trebuiesc eviatate tatuajele pe fata, pe gat si pe maini. Se recomanda sa se inceapa cu un tatuaj de mici dimensiuni. In cazul tatuajelor care au nevoie de o suprafata mai mare pentru a arata bine, se recomanda zone precum spatele, pieptul sau abdomenul, dar trebuiesc bine gandite si trebuie cautat un tatuator care sa fie dispus si priceput sa faca un astfel de tatuaj.

Ingrijirea pielii
Trebuiesc urmate intru totul si foarte strict sfaturile pentru ingrijirea pielii in locul unde s-a efectuat tatuajul. Este fundamental pentru evitarea infectiilor, dar si pentru a se asigura ca desenul se mentine intact. Este recomandat ca tatuajul sa se faca in timpul iernii, deoarece asa este ferit de razele solare, care pot il pot decolora si pot afecta pielea.

Tatuajele tribale sau maori
Tatuajele tribale si intre ele cele maorí, sunt o buna alegere pentru perima data. Sunt desene ce se adapteaza oricarei parti al corpului, sunt neutre ca insemnatate si se realizeaza rapid. E difícil sa nu iasa bine, deoarece au un grad de dificúltate mic in comparatie cu alt tip de tatuaj.

Tatuaje in alte limbi

Multe persoane prefera sa-si tatueze un nume, un cuvant sau o fraza intr.-o limba straina, de obicei in japoneza, chineza sau araba. Este fundamental sa se confirme cu cea mai mare exactitate traducerea a ceea ce vom tatua, pentru a nu purta pe corp o legenda ce nu zice ceea ce trebuie.

Tatuajul japonez
Exista scoli de tatuaje cu o semnificatie si o istorie proprie. Una din cele mai cunoscute e cea japoneza. In ea toate eleméntele au o valoare predeteminata si schimba povestea in functie de ulorile alese, pozitia figurilor si de partea corpului unde se tatueaza.

Deci aveti mare grija cu tatuajul ce il alegeti! Multe din problemele care sunt provocate cand alegem sa ne facem un tatuaj pot fi evitate daca ne informam la persoane de incredere, profesioniste si nu luam decizii pripite.