Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Te confrunți cu perioade de scadență mult prea mari? Alege finanțarea de la Omnicredit

Te confrunți cu perioade de scadență mult prea mari? Alege finanțarea de la Omnicredit

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Apartine de
ClickBrainiacs
Vizualizari
246

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pentru companiile care emit facturi în schimbul serviciilor prestate sau a serviciilor oferite, perioadele de scadență de până la 90 de zile reprezintă un impediment în gestionarea eficientă a bugetului. Această problemă determină întârzieri în plata salariilor, a furnizorilor sau a taxelor obligatorii, afectând întreaga activitate a firmei și rezultatele acesteia. Dacă te afli într-o astfel de situație, Omnicredit îți vine în ajutor cu o servicii alternative de finanțare - factoring pentru IMM-uri. Plasează o cerere chiar acum pe site și scapă definitiv de dificultățile cauzate de perioadele de scadență mult prea mari!

Ce este factoringul?


Factoringul este o soluție de finanțare care permite companiilor ce funcționează pe bază de facturi emise să încaseze mai rapid banii pentru serviciile prestate. Datorită implicării unei a treia părți, data scadentă nu mai este un factor important în această ecuație. Mai exact, Omnicredit, în calitate de factor, se angajează să cumpere facturile neajunse la termen, pentru ca tu să încasezi imediat suma aferentă acestora. Clientul tău, în calitatea sa de debitor, va primi o notificare privind această modificare, comunicându-i-se noul cont în care trebuie să facă plata. Se elimină așadar perioada îndelungată între cele două momente, fără ca scorul de credit al companiei să fie afectat.

De ce să alegi serviciile de factoring oferite de Omnicredit?


Aplici simplu și rapid


Procedura din spatele obținerii serviciilor Omnicredit este la îndemâna oricui. Trebuie doar să îți creezi un cont pe platformă, să introduci datele companiei tale și să completezi formularul de cerere, apoi durează aproximativ o oră să primești decizia de finanțare. În plus, beneficiezi de promptitudine și în ceea ce privește efectuarea viramentului, fiind necesare doar opt ore de la momentul aprobării.

Este o soluție optimă pentru orice companie


Orice companie care înregistrează o diferență majoră între momentul plății la furnizori și momentul încasării facturilor emise către clienți poate apela la acest serviciu. Este ideal pentru orice întreprindere mică, mijlocie sau la început de drum, pentru întreprinderi individuale, PFA sau chiar freelanceri. Singura condiție pe care trebuie să o îndeplinești este ca facturile să aibă minim șapte zile până la scadență și să reprezinte mărfuri livrate sau servicii prestate.

Comisionul aplicat este foarte mic


Soluțiile de finanțare Omnicredit sunt foarte avantajoase pentru tine pentru că vei putea obține și folosi toți banii aferenți facturilor din luna în curs, fără să fii nevoit să mai aștepți 30, 60 sau chiar 90 de zile, iar pentru asta vei plăti un comision foarte mic, de doar 3% din valoarea totală înregistrată.

Ai la dispoziție un calculator online pentru a afla sumele de încasat


Serviciile Omnicredit sunt create în avantajul tău și foarte transparente. De aceea, în pagina de transmitere a comenzii, te așteaptă un calculator pe care îl poți utiliza nonstop pentru a stabili cât urmează să încasezi în funcție de valoarea facturilor înregistrate și de comisionul oprit de instituție. În acest mod vei putea decide în mod deliberat dacă este un serviciu potrivit pentru tine sau nu.

Îmbunătățești relația cu toate categoriile de colaboratori


Principala problemă a perioadelor de scadență mult prea mari este faptul că îți limitează accesul la lichidități. Acest lucru determină o întârziere la plata salariilor, a furnizorilor, a facturilor și a taxelor obligatorii, ceea ce îți poate crea probleme serioase. Prin implementarea unui serviciu de factoring de la Omnicredit această problemă este rezolvată, putând astfel să creezi legături mai bune care se pot materializa în avantaje semnificative. Dincolo de faptul că eviți penalitățile, angajații plătiți la timp vor da randament mai mare la locul de muncă și furnizorii îți pot oferi discounturi considerabile la plățile făcute în avans.

Alege colaborarea cu Omnicredit pentru a putea avea acces instant la banii aferenți facturilor emise!

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii