Timisoara

TeaM 2021

TeaM 2021

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Vizualizari
515

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 24 octombrie 201617:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Banat IT și Asociația Timișoara-Capitală Culturală Europeană, împreună cu Smart City, Alergotură şi Fundația Comunitară Timișoara își propun să reunească artiștii, IT-iștii, antreprenorii și pe toți cei ce vor să se implice și să susțină orașul în pregătirile pentru anul 2021, într-o platformă de lucru comună. Scopul acestei platforme este să găzduiască proiecte și idei din comunitate care contribuie la îmbogățirea culturii orașului.
Cu această ocazie, în cadrul evenimentului evenimentul TeaM 2021 se va discuta despre platforma de lucru pe care vor apărea proiecte și propuneri de proiecte care au ca scop comun valorificarea ideilor tuturor celor ce vor să-și contribuie la dezvoltarea culturală a orașului.

Participând la acest eveniment:

  • veți cunoaște o parte din echipa Asociației Timișoara-Capitală Culturală Europeană;
  • veți afla mai multe despre proiectul TM2021 cu care Timișoara a câștigat titlul de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021;
  • veți cunoaște o întreagă comunitate de timișoreni interesați să contribuie la dezvoltarea orașului;
  • veți avea posibilitatea de a forma echipe de lucru și de a oferi sugestii pentru acțiuni concrete;
  • vă veți putea înscrie în #TeaM2021.

În cadrul evenimentului vor fi formate echipe care vor propune trasee pentru toate proiectele ce se pot bucura de oportunitățile aduse de titlul pe care Timișoara l-a câștigat. Evenimentul are loc în 24 octombrie 2016, la ora 17:30, în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș (Bd. Revoluției din 1989, nr. 17)