Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

Team Up & Run

Team Up & Run

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1063

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 18 februarie 20239:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Ai prieteni de care esti nedespartit, care-ti sunt intotdeauna aproape la bine si la greu si impreuna cu care stii ca poti trece peste orice obstacol? Vrei sa-ti castigi asemenea prietenii? Sunteti o echipa de colegi de serviciu care functioneaza “ca unsa”? Lucrati la Iulius Mall sau in cladiri de birouri cu multe trepte? Sunteti membrii aceleiasi familii si va ajutati intotdeauna unul pe celalalt? Haideti sa va puneti fortele si determinarea la incercare!
Va propunem un concept unic organizat in Timisoara in acest format, care nu doar ca imbina probe de alergare cu cele de conditie fizica si abilitati sportive dar adauga si un element care cere stapanire de sine si determinare, un eveniment dinamic prin care punem in lumina una din valorile indispensabile succesului: Echipa!
Probele de lucru in echipa in sala de fitness, treptele urcate si coborate (multe scari) si alergarea o sa sa va puna in evidenta si o sa va uneasca!
Va invitam sa participati, impreuna cu prietenii, colegii de serviciu sau familia la o surprinzatoare sesiune de team-building. Team Up, Timisoara!
Mai multe info, pe site: www.teamupandrun.ro
INSCRIE-TE pe link-ul: www.teamupandrun.ro/formular-de-inscriere/

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/