Timisoara

Teatrul Labirint Asylum prezinta Experimental Re-discovery

Detalii

Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 3 saptamani si 5 zile
Vizualizari
858

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 30 septembrie 2017 - Duminica 19 noiembrie 201711:00-14:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Experimental Re-discovery
Laborator de creație artistică și dezvoltare personală
Teatrul Labirint Asylum prezintă Experimental Re-discovery, un atelier de creație artistică și dezvoltare personală ce se va desfășura în lunile Octombrie și Noiembrie, la Casa de Cultură a Tineretului. Coordonatorul proiectului va fi fondatorul Asylum, Sebastian Dobrescu, ce vă invită la o călătorie în căutarea imaginației și a artistului din noi.

Atelierul se va desfășura în fiecare weekend, sâmbătă și duminică, aproximativ câte 3 ore pe zi, în lunile Octombrie și Noiembrie, până pe data de 19 Noiembrie inclusiv, la Casa de Cultură a Tineretului. El va fi compus din practici și metode de teatru și teatru senzorial, improvizație, muzică, dans și contact improvisation, circ, arte vizuale, tehnici de dezvoltare personală și nu numai. Scopul este de a facilita o întâlnire a participanților cu diversele forme de artă pentru a putea identifica cu ce latură artistică rezonează fiecare, ca ulterior, această experiență să prindă forma unui nou spectacol de Teatru Senzorial în care participanții vor avea ocazia să devină actori
Atelierul va fi susținut de Sebastian Dobrescu, directorul fondator al Teatrului Labirint Asylum, cu o experiență de 5 ani în Teatru Labirint și peste 40 de ateliere susținute național și internațional, împreună cu partenerii noștri de la Dance Time I.A.R și Școala de Circ.

Când eram mici, fie că desenam pe pereți, construiam castele de nisip, sau inventam povești părinților ca să scăpăm basma curată, fiecare era artist în felul lui.
De obicei, acest impuls artistic din păcate învățăm să îl suprimăm, dar el nu dispare niciodată.
Încă e acolo, sclipește în întuneric. Hai să punem lumina pe el.
Fii artist. Acum.
Ce aștepți?