Timisoara

Tehnica vizualizării - cum să influenţezi viitorul

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
870

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Foarte mulţi oameni iau în derâdere tehnici de atragere a gândurilor pozitive sau a vizualizării viitorului. Acest lucru nu ar trebui să se întâmple, mai ales că aceste lucruri sunt cât se poate de reale. Un gând pozitiv sau un vis poate deveni realitate dacă ştim cum să ne jucăm cărţile. În articolul de astăzi, voi vorbi mai multe despre tehnica vizualizării şi beneficiile ei. Dacă vrei să afli şi tu mai multe detalii, citeşte cu atenţie rândurile de mai jos.

Cum funcţionează tehnica vizualizării?


Tehnica vizualizării funcţionează prin mici exerciţii de imaginaţie. Creează-ţi scenariul viitorului în propria minte şi încearcă să vizualizezi cum vrei să-ți arate viaţa. Dacă acest lucru ţi se pare complex pentru moment, imaginează-ți lucruri mici.

Spre exemplu, vizualizează cum ai nevoie de o anumită sumă de bani pentru a-ţi plăti o datorie, sau pentru a merge într-o vacanţă. Vizualizează acest lucru şi încearcă să simţi fericirea, ca și când deja le-ai fi trăit. Să spunem că ai vrut să pariezi o anumită sumă de bani la cazinoul x şi, că în urma unui joc sloturi ai reuşit să câştigi suma de bani mult dorită. Următorul lucru pe care trebuie să îl faci este să gândeşti cum poţi folosi acei bani pentru a-ţi satisface nevoia. Cu cât vei putea gândi mai clar, cu cât vei putea să îţi animi acest scenariu în minte. Şi nu, nu este vrăjitorie! Este pur şi simplu puterea gândului, pozitivismul, vizualizarea viitorului. Chiar dacă eşti sceptic, poţi încerca acest exerciţiu. Cu cât îl vei practica mai des, cu atât mai mult vei vedea cum poţi transforma un vis în realitate. Totul ţine de tine şi de atitudinea ta.

Începi cu lucrurile mici și poţi evolua la cele mai mari, mai importante şi mai palpitante. În ceea ce prevede tehnica vizualizării, este foarte important să fii atent la detalii. Deşi pare imposibil, îţi poţi imagina mirosul sau gustul unui lucru, alături de culoarea sa, etc.

Şi, din acest punct de vedere, poţi începe cu o portocală. Închide ochii pentru câteva secunde şi încearcă să vezi cu ce te va trimite cu gândul. Spre Crăciun? Spre opere culinare desăvârşite? Spre amintiri frumoase? Sau doar spre gust? Fiecare obiect poate fi analizat, văzut, secţionat în moduri diferite de mintea umană. Aceste lucruri/obiecte mărunte te pot ajuta să îţi vizualizezi viitorul, fără a fi nevoie să apelezi la cărţi de tarot sau la alte mijloace populare vrăjitoreşti. Odată ce îţi poţi imaginea obiecte clare în minte, vei putea să construieşti scenarii interesante, poveşti, vei putea să îţi conturezi de unul singur viitorul la care ai visat cu atâta ardoare.

Meditația, un exercițiu recomandat celor care folosesc tehnica vizualizării


Un alt exerciţiu foarte important pentru cei care se folosesc de tehnica vizualizării este meditaţia. O minte cât mai limpede, desprinsă din mediul social şi toxic, va putea genera concepte, idei, scenarii, lucruri pozitive la care speri. În sinea ei, meditaţia este la fel de complexă precum alte sarcini. Pentru a o putea stăpâni ai nevoie mereu şi mereu de concentrare, de rupere de realitate, de momente de relaxare. Poate că, pentru o parte mică din populaţie acest lucru este destul de uşor, însă, pentru majoritatea oamenilor este destul de greu.

Începe să meditezi în fiecare dimineaţă pentru câteva minute, apoi creşte perioada timpului alocată pentru acest exerciţiu spiritual. În momentul în care vei fi echilibrat, meditaţia nu va face decât să îţi aducă o stare de bine, de deconectare, de relaxare şi bunăstare interioară. Prin meditaţie, stresul poate să fie combătut instant. Acest element este cheia tehnicii de vizualizare.

Poţi oricând să iei o pauză, să stai într-un loc liniştit în care te simți confortabil, să pui muzica de care ai nevoie pentru a fi calm şi să meditezi. Să te redescoperi pe tine şi să începi să îţi imaginezi viaţă în moduri în care nu ai mai făcut-o până acum. Modul în care îţi vei amenaja spaţiul dedicat meditaţiei este foarte important. Fie că este vorba de dormitor sau de sufragerie, poţi oricând să îţi îmbogăţeşti casa prin intermediul cristalelor ce atrag energie pozitivă, a aromaterapiei, a muzicii ambientale/sunetelor din natură şi a spaţiilor luminoase. Odată ce vei reuşi să atribui şi să formezi de unul singur aceste lucruri, vei putea începe exerciţiul de imaginaţie, încetul cu încetul. Mintea va reuşi să animeze povestea la care ai sperat, şi de ce nu, chiar să o aducă la realitate prin acţiunile pe care le vei pune în aplicare.

Nu este un secret că, în această călătorie spirituală, tehnica vizualizării poate să fie grea, câteodată mult prea mult pentru un simplu om care a uitat să-și descopere lumina interioară. În momentul în care ne dorim ceva cu adevărat, Universul, ne va fi alături, va muta munții din loc pentru că noi să fim fericiţi cu propria noastră persoană, cu propriul nostru destin. Totul este să vrem, să ne dorim, să vizualizăm, să facem fapte bune şi, să ajutăm cât mai mulţi oameni care s-au pierdut în problemele personale şi în poveştile ce ţin de trecutul lor.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306