Timisoara

Terapii complementare - sprijin in lupta impotriva cancerului

Terapii complementare - sprijin in lupta impotriva cancerului

Detalii

Categorie
Boli / afectiuni
Modificat
acum 4 saptamani si 7 ore
Apartine de
Secom
Vizualizari
61

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Plantele medicinale si fitocompusii lor derivati castiga din ce in ce mai multa recunoastere ca terapii complementare impotriva cancerului. O serie de studii clinice si observationale au raportat proprietatile benefice ale produselor pe baza de plante, in sensul in care acestea pot creste rata de supravietuire, moduleaza sistemul imunitar si pot imbunatati calitatea vietii pacientilor, atunci cand aceste produse naturale sunt utilizate in combinatie cu tratamentele conventionale. Plantele sunt utilizate in principal pentru a reduce toxicitatea asociata terapiilor alopate clasice si simptomele specifice si, uneori, pentru a potenta efectele tratamentelor conventionale.

TIEN HSIEN LIQUID 20 fiole buvabile 20 ml – Formula complexa din plante si ciuperci medicinale rare, cu spectru larg de actiune, ce sustine reglarea functiilor organismului si diviziunea celulara normala:

  • Formula studiata stiintific;
  • Asociere benefica din 12 extracte din plante si ciuperci medicinale: Ginseng-Siberian, Cordyceps, Astragalus, Lemn Dulce, Dioscorea Batatas, Gynostemma Pentaphyllum, Rehmannia Glutinosa, Crin, Curmale Rosii, Oldenlandia Diffusae, Pogostemon Cablin;
  • Fabricat cu respectarea normelor GMP si a standardelor FDA;
  • Procesul de extractie pastreaza toate componentele bioactive ale plantelor;
  • Materia prima nu contine metale grele.
  • Mod de administrare: in primele 2 luni cate 20 ml de 3 ori/zi (o fiola la orele 9;15;21) inainte de masa; incepand cu a 3 a luna, daca stadiul bolii s-a imbunatatit, cate 20 ml de 2 ori/zi (o fiola la orele 9;21), inainte de masa. Pentru intretinere se administreaza cate 10 ml de 2 ori/zi (jumatate de fiola la orele 9;21), inainte de masa. A se agita fiola inainte de utilizare si a se tine continutul acesteia cateva minute in cavitatea bucala, apoi se inghite. Pentru absortie optima se recomanda evitarea consumului de bauturi si alimente in primele 30 minute de la administrare.

Magazinul Secom Healthcare din Timisoara
– Suplimente, vitamine, nutritie pentru o stare de bine

Telefon: 0725443647
Piata Iancu Huniade nr. 3, Timisoara (Cladirea Modex)
Orar: Luni - Vineri: 8:00 - 20:00; Sambata: 10:00 - 15:00.