Timisoara

Terra Natura

Detalii

Adresa
Jamu Mare
Telefon
0733677062
Web
https://terranatura.ro
Social links
Categorie
Food & Beverages
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
3547

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Terra Natura Jamu Mare - produse BIO - faina, paine, vin

Făina este obținută numai din propriile cerealele ecologice. Moara este mică, având o productivitate redusă, asta reprezentând un avantaj, deoarece făina produsă este de calitate superioară și permanent controlată.

Actualmente producem făină integrală de următoarele tipuri:
- făină de grâu;
- făină de speltă;
- făină de secară;
- făină de grâu durum.
Ambalarea se face în pungi de 1kg și în saci de 25kg.

Făina este distribuită în țara și în străinatate, la magazine ecologice și naturiste, precum și la alte unități ecologice de transformare: patiserii, brutării și fabrici de paste făinoase.

De la început unitatea este certificată ecologic și HCCAP.

Pâinea noastră este făcută în mod tradițional și natural in cuptor pe vatră, format manual, folosind doar ingredientele strict necesare: apă, sare, faina si drojdie. Apa potabilă netratată provine din forajul propriu de mare adâncime (peste 200m), iar drojdia este certificată ca fiind nemodificată genetic. Făina folosită este produsă de moara noastră utilizând exclusiv cerealele fermei.

Tipurile de pâine în diferite formate sunt:
- pâine de secară 100%;
- pâine integrală de grâu;
- pâine integrală cu cereale (grâu, secară, spelt și durum).

Producția de pâine satisface cererea locală cât și cea a comunelor învecinate. De asemenea, livrăm în orașe precum Deta și Timișoara, comercializarea pâinii facându-se în magazine specializate de tip ecologic și naturist.

Merlot, vin ales, vin delicat, vin cu fructuozitate. Vinul este mai moale, cu intensitate colorată și cu aciditate ceva mai scăzută decât Cabernet Sauvignon. Culoarea este de un roșu intens spre rubiniu, ușor transparent. În nas se simt, pe rând: gem proaspăt de căpșuni, piper, nițel alcool, vanilie, prune uscate și fructe de pădure, din care se remarcă afinele coapte. În gură, atacul este dulceag-acrișor, însă imediat aciditatea preia controlul dându-i vinului prospețime.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 16:00

Filtre

Produse: Delicatese, Vinuri
Zone din Timisoara: Tipografilor