Timisoara

The Fresh - DJ Vadim, Suie Paparude, Mighty Boogie

Detalii petrecere/concert

Social links
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
1076

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 7 iunie 201422:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

The Fresh are plăcerea să anunțe cel de-al doilea eveniment din Timișoara, după succesul înregistrat în luna martie cu Daddy G de la Massive Attack. Pe data de 7 iunie, The Fresh se întoarce cu DJ Vadim și Suie Paparude.

Pentru inimile timișorenilor, Michi, Bean și Dobrică revin cu bucurie la Timișoara, pe scena Halelor Fructus, alături de DJ Vadim. Artistul rus cunoscut pentru versatilitatea cu care mixează hip hop, soul, funk, grime, reggae sun și dub and bass, un veteran al scenei muzicale din Londra, Daddy Vad, activează de peste douăzeci de ani și este în plin turneu de promovare al celui de-al unsprezecelea album,The Dubcather.

În deschiderea evenimentului ne întâlnim cu Mighty Boogie, un artist timișorean cu vechime în zona muzicală influențată de reggae. Accesul în locație este permis începând cu ora 22:00, iar intrarea va costa 20 de lei până la ora 00:00 și 30 de lei după aceea.

Michi revine pentru prima dată la Timișoara după accidentul care a avut loc toamnă trecută. El dorește să le mulțumească în mod special personalului Secției de anestezie şi terapie intensivă condusă de profesorul Dorel Săndesc din cadrul Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, dar și echipelor SMURD Timișoara, Spitalului Municipal Timișoara, Institutului de Boli Cardiovasculare Timișoara - Secția Terapie Intensivă Coronarieni, pentru efortul depus cu grijă și devotare la recuperarea sa, ca artistul să poată ajunge din nou pe scenă în fața publicului de care se simte foarte atașat.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta