Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Ți-ai Calibrat Monitorul?

Ți-ai Calibrat Monitorul?

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1912

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Ți s-a mai întâmplat să vezi pe monitorul tău de acasă poza făcută de tine într-un fel iar pe monitoarele altora să apară diferit? Se întâmplă din cauza diverselor setări pe fiecare calculator. Nu ține doar de monitor, ci și de setările sistemului de operare. Monitorul, la rândul lui, vine presetat din fabrică și este de cele mai multe ori cu contrastul prea mare, luminozitatea la fel de mare, iar culorile sunt deseori reci.

Cam orice sistem de operare (mai nou) îți oferă posibilitatea/opțiunea de calibrare a monitorului. Cu ochiul bine format se poate ajunge la rezultate destul de bune dar dacă ești fotograf și dorești să vezi fotografiile tale la calitatea maxima, te sfătuiesc să-ți calibrezi monitorul profesional, adică cu ajutorul dispozitivului dedicat pentru calibrarea monitorului. Ideea este să vezi culorile, contrastul și luminozitatea exact așa cum le vede aparatul tău și pe monitor, să arate cât mai apropiat posibil sau chiar identic.

La SinPRO avem echipament de ultimă generație cu care îți aducem culori potrivite pe ecran sau pe proiector. Serviciul de calibrare a monitorului este de foarte multe ori trecut cu vederea dar dacă dorești rezultate profesionale și fotografii bine pregătite pentru print (calibrăm și imprimante), apelează la SinPRO cu încredere!

Anunt Diamant Euroinstal - Giroc

Euroinstal Giroc - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro