Timisoara

TIE (Tehnici de Interconectare in Electronica)

TIE (Tehnici de Interconectare in Electronica)

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1549

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 9 aprilie 2014 - Sambata 12 aprilie 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Suntem bucurosi sa anuntam ca cea de a 23-a editie a deja binecunoscutului concurs profesional pentru studenti – TIE (Tehnici de Interconectare in Electronica) – se va desfasura in orasul Timisoara, in perioada 9 – 12 aprilie 2014.

Anual, TIE aduna laolalta cei mai priceputi studenti designeri PCB din tara intr-o confruntare in care nu doar mandria si gloria sunt la bataie, ci si premiile importante care pot fi castigate. La finalul concursului poate fi un singur invingator, insa, toti concurentii care se incadreaza in baremul stabilit de „Industrial Advisor Committee”, vor primi un „Certificat de Competenta” prin care le sunt recunoscute abilitatile lor profesionale ca designeri PCB.

Fiind in relatii stranse cu industria, concurentii TIE sunt cautati de companii cu renume pentru programe de internship si chiar pentru angajare dupa finalizarea studiilor. Ca dovada, multi dintre fostii castigatori ai TIE pot fi gasiti ocupand functii inalte in companii importante din tara si din strainatate, multi intorcandu-se la TIE ca membrii ai „Industrial Advisor Committee”.

TIE nu urmareste doar aducerea industriei si a universitatii impreuna intr-o colaborare mai stransa si mai constanta, dar sub sloganul „Turn your hobby into a profession!” (Transforma-ti hobby-ul intr-o profesie), acest concurs cauta sa determine studentii sa fie mai creativi, sa ii puna fata in fata cu provocari din designul in timp real si sa le prezinte asteptarile industriei fata de un inginer proaspat absolvent. Prin urmare, pe langa concursul in sine, in fiecare an se asociaza manifestarii workshopuri si prezentari sustinute de universitati din strainatate si mari companii de electronice.

Sponsorii concursului au ocazia sa isi prezinte ofertele si produsele atat studentilor cat si membrilor comitetului, prin afisarea de rollupuri sau bannere, prin standuri sau metode orale de prezentare. TIE ii asteapta cu bratele deschise pe toti cei interesati de domeniul electronicii si design PCB.

Nou in 2014 este sprijinul oferit de AFCEA (Armed Forces Communications and Electronics) Chapter Bucuresti prin Comitetul de Sustinere AFCEA. Cluburile de studenti AFCEA din intreaga tara joaca un rol important in recrutarea studentilor pentru concurs, implicarea acestor organizatii fiind vitala pentru TIE.

Asteptam cu nerabdare sa intalnim la Timisoara toti concurentii, pe cei care ii indruma, pe membrii comitetului, alaturi de toti sponsorii si persoanele cheie care asigura cresterea anuala a concursului nu doar in proportii, ci si in importanta acordata de industrie.