Timisoara

Tigari rulate vs Tigari normale: Avantaje si Dezavantaje sesizate chiar de fumatori

Tigari rulate vs Tigari normale: Avantaje si Dezavantaje sesizate chiar de fumatori

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
DWF
Vizualizari
1506

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ai putea crede ca toate tigarile si tigaretele au fost create egale, dar ai fi foarte departe de adevar. Daca te vei apuca sa rulezi tigari cu simt de raspundere vei afla in scurt timp ca acest obicei are nenumarate beneficii. Are si dezavantaje? Desigur! Ce viciu nu are? Dar, in comparatie cu tigarile normale, vei descoperi ca tigarile rulate sunt mult superioare. Nu ne crezi? Arunca un ochi pe materialul de mai jos in cadrul caruia disecam avantajele si dezavantajele pentru fiecare tip de tigari. Te avertizam ca e foarte posibil sa nu mai privesti tigarile din comert cu aceiasi ochi.

Tigarile normale

Vom incepe cu avantajele tigarilor normale pentru ca, ei bine, nici nu sunt prea multe.

Usor de procurat

Da, poti sa cobori din bloc si sa le iei de la magazinul din colt. Acesta este unul dintre singurele avantaje. Dar oare comoditatea este un standard pentru calitate? Noi credem ca nu. Obiectele rare si greu de procurat sunt cele mai bune din punct de vedere calitativ, de obicei. Faptul ca poti obtine tigari atat de usor nu prea le creste valoare. Din contra!

Gata de fumat

Un alt avantaj care se refera strict la comoditate, faptul ca poti fuma fix din momentul in care le-ai achizitionat poate aduce si niste minusuri. Vei fi din ce in ce mai tentat sa fumezi daca ai acces 24/7 la tigari. Nu trebuie sa le rulezi, nu trebuie sa faci nimic special, doar sa le aprinzi si sa te bucuri de ele.

Acestea fiind spuse, vom continua cu dezavantajele, cam multe din punctul nostru de vedere.

Sunt foarte scumpe

In functie de cat fumezi, s-ar putea sa descoperi ca acest viciu te costa undeva la cateva sute de lei pe luna. Daca faci un calcul simplu iti vei da seama ca daca raresti tigarile vei reduce drastic si costurile. Faptul ca se pot fuma una dupa alta le creste si pretul.

Contin foarte multe chimicale

Tutunul prelucrat si restul componentelor dintr-o tigara, pecum gudronul iti vor face mult mai rau decat ingredientele gasite intr-o tigara rulata care contine exclusiv tutun.

Tigarile rulate


Vom incepe cu dezavantejele tigarilor rulate pentru ca, in opinia noastra, sunt foarte putine si, dintr-un anumit punct de vedere pot chiar sa fie considerate avantaje.

Mai greu de procurat

Da, o sa trebuiasca sa apelezi la la un magazin specializat pentru a procura toate accesoriile necesare, precum tuburi de tigari, foite tigari, filtre si desigur tutunul propriu zis. Dar, noi credem ca asteptarea va face experienta mult mai placuta. Mai ales ca in timp te vei obisnui cu ritmul de fumat si vei comanda cele necesare din timp.

Necesita timp de pregatire

Chiar daca alegi sa rulezi tigarile in palma, procedeu care poate fi putin dificil la primele incercari sau achizitionezi o tabachera care sa te ajute cu rulatul tigarilor, acest proces va dura putin mai mult. Totusi, vei avea satisfactia faptului ca fumezi ceva facut cu mana ta.

Sa trecem si la avantajele, credem noi, greu de ignorat.

Costa mai putin

Da, tigarile rulate costa mai putin decat cele din comert datorita faptului ca le vei achizitiona mai rar si va dura mai mult sa le fumezi. Procesul fiind mai indelungat si mai meticulos, vei constata la finalul lunii o economie serioasa.

Sunt mai sanatoase

Calitatea tutunului neprelucrat este mult mai buna si nu vei suferi de pe urma gudronului si celorlalte substante adaugate. Desigur, fumatul tigarilor rulate este totusi nociv, dar mult mai sanatos decat al celor normale.

Adauga un element de stil

Toate accesoriile si ritualul de fumare a unei tigari rulate te vor scoate in evidenta si sigur iti vor da un subiect aditional de discutie la orice masa. Sa nu te mire daca prietenii tai iti vor cere sa le faci si lor una.

Alegerea din punctul nostru de vedere este una extrem de clara. Incearca si tu si te vei convinge.

Sursa foto: www.pexels.com/photo/young-man-smoking-at-home-4333556/