Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Simion Barnutiu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice, cazane lemne
https://euro-instal.ro

Tigla metalica - avantaje, dezavantaje si cum faci montajul

Tigla metalica - avantaje, dezavantaje si cum faci montajul

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 9 luni si 2 saptamani
Vizualizari
750

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Tigla metalica este cel mai vandut produs utilizat in acoperisurile din Romania. Peste 70% dintre romani aleg aceasta modalitate de invelitoare: este accesibila, are un raport bun de pret montaj tigla metalica si in acelasi timp ofera varietate de modele. Acoperisurile pot fi realizate dintr-o sumedenie de materiale si tipuri de produse. Pe langa tigla metalica, exista si tigla metalica acoperita cu roca naturala sau tigla din ceramica. Fiecare dintre aceste alegeri vine la pachet cu cate o lista de avantaje si dezavantaje.

Principalele avantaje ale unui acoperis din tigla metalica


In functie de nevoile propriului proiect si de planurile pe care le ai pe termen lung, vei putea pune in balanta toate aceste plusuri, cat si minusuri ca in final decizia sa fie de partea ta in mod favorabil. In cele ce urmeaza trecem in revista principalele argumente pro si contra pentru cel mai popular produs pentru acoperisuri de la noi din tara.

 • Pret accesibil pentru orice buzunar
 • Greutate mica
 • Estetica placuta
 • Varietate de modele
 • Durata de viata medie este de 30 de ani
 • Se monteaza rapid si simplu
 • Se intretine usor si necostisitor
 • Este reciclabila

In plus, daca esti in cautarea unui pret montaj tigla metalica potrivit celor mai stricte bugete, alegerea este ca gata facuta. Tigla metalica ofera toate acestea.

Principalele minusuri ale tiglei metalice


 • In fata temperaturilor extreme are nevoie de ajutor pentru a mentine nivelul gradelor din incapere, mai ales vara.
 • In timp, calitatea aspectului si a structurii acoperisului se va diminua.

Poate ca sunt aspecte de care ne lovim si in cazul altor produse, totodata trebuie avute in vedere. In ciuda acestor inconveniente, ce se resimt abia in timp indelung si in conditii extreme, tigla metalica va ramane in continuare unul dintre produsele preferate pentru acoperisuri. Daca iti doresti sa plusezi la confort, poti lua in considerare si tigla metalica acoperita cu roca naturala. Aceasta caracteristica a produsului va spori nivelul de izolare fonica, termorezistenta si durabilitate.

Pași pentru montaj tigla metalica


 1. Planseul: sub forma unei placi de beton armat, de lemn sau din metal.
 2. Talpile si popii: mai intai se fixeaza talpile, apoi se prind popii.
 3. Coama si capriorii: se construieste coama acoperisului si se prind capriorii.
 4. Scheletul: se trece la faza de proiectare a scheletului - de cele mai multe ori realizat din lemn.
 5. Folia anticondens: se instaleaza pentru izolarea in fata umiditatii.
 6. Sipcile si streasina: se monteaza pe rand.
 7. Folia de tabla: se pune de jos in sus.
Acestia sunt pasii care trec in grija mesterilor care realizeaza acoperisul. Fiecare material pentru fiecare obiect si fiecare etapa trebuie sa fie alese conform indicatiilor specialistilor. Nimic nu este mai costisitor decat o munca facuta de doua ori. Cel mai bine este ca odata ce incepi un proiect sa te asiguri ca este facut 100% corect din prima.

Cum calculezi costul unui pret montaj tigla metalica?


Acoperisuri.info
este magazinul si locul unde serviciile in domeniu acopera orice nevoie. Profesionistii si firmele specializate in domeniu, precum acoperisuri.info, vor fi cele mai sigure surse de informare. De aceea, sfatul cel mai pretios va veni din partea lor si cea mai buna oferta de pret la fel. Echipa acoperisuri.info este tot timpul la curent cu ultimele inovatii in domeniu, cu ultimele tehnologii testate si scoase pe piata la standarde recomandate in mod oficial. Nu in ultimul rand, datorita experientei, poate raspunde oricarei solicitari, cu explicatii si analize documentate.

Autor

 • Agentia Fortin
 • 0Partener de afaceri

 • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
 • 0726538389

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro