Timisoara

Țigla metalică - opțiunea perfectă pentru acoperișul tău

Țigla metalică - opțiunea perfectă pentru acoperișul tău

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 3 zile
Vizualizari
301

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ai ajuns în punctul în care trebuie să alegi acoperișul perfect pentru locuința ta și nu știi ce decizie să iei. Ne bucurăm că ai ajuns aici pentru că îți vom prezenta una dintre cele mai bune opțiuni de acoperișuri pentru locuințe, alegerea cea mai frecventă a persoanelor care își doresc rezistentă, costuri mici și întreținere minimală.

Durabilitate și rezistență crescută

Țigla metalică se remarcă în primul rând prin durabilitate, acesta fiind și unul dintre avantajele sale principale. Se spune de multe ori că țigla metalică te ține o viață întreagă, iar motivul este destul de simplu – materialul din care este fabricată nu putrezește, nu se crapă, nu se decojește, nu permite creșterea mușchilor și nici nu atrage dăunători. Practic, nu există niciun factor extern suficient de puternic pentru a-i slăbi rezistența și durabilitatea în timp. Țigla metalică îți protejează locuința așa cum niciun alt acoperiș nu o face. Nu permite ca apa să se infiltreze la interior, rezistă chiar și la cele mai puternice vânturi și la depunerile de zăpadă. Partea bună este că întreținerea este minimală. Există și alte tipuri de acoperișuri care au aceleași proprietăți, însă necesită o întreținere complexă și implicit investiții pe măsură. Acest lucru nu se întâmplă în cazul unui acoperiș din țiglă metalică.

Aspect estetic deosebit

Acoperișul nu are doar un rol de protecție, ci și unul estetic, iar la acest capitol țigla metalică excelează. Gama variată de modele și culori face ca acest material să fie potrivit pentru orice locuință, indiferent de stilul său, clasic, modern sau chiar minimalist. La ora actuală din ce în ce mai mulți oameni optează pentru tigla metalică cu roca vulcanica pentru că este extrem de versatilă și asigură un look autentic. Această țiglă metalică aduce un plus de rafinament și eleganță locuinței tale – spre exemplu, există variantă de țiglă metalică acoperită cu rocă ce imită perfect aspectul natural al șindrilei din lemn sau varianta de țiglă ce te duce cu gândul la un acoperiș tradițional din piatră. Designul special și unic face ca această țiglă metalică cu rocă să fie de fiecare dată opțiunea numărul 1 al arhitecților.

Instalare ușoară și costuri de întreținere reduse

Specialiștii au o glumă atunci când vine vorba de instalarea țiglei metalice. Se spune că țigla metalică este atât de ușor de instalat, încât dacă vezi astăzi la meteo că peste 2 zile vin furtunile, a doua zi poți merge să cumperi țiglă metalică, o montezi și furtunile te vor prinde pregătit. Un mare avantaj al țiglelor metalice este că pot fi montat direct peste acoperișul existent. Nu în ultimul rând, după cum am precizat deja, costurile de întreținere sunt aproape inexistente în cazul unui acoperiș din țiglă metalică. Tot ce trebuie să faci periodic este să îl cureți de murdărie, de crengi sau frunze și să verifici suruburile și garniturile și eventual să le înlocuiești dacă vezi că s-au deteriorat.

În concluzie, dacă ești în căutarea celui mai bun acoperiș pentru locuința ta, avem noi o propunere pentru tine: țigla metalică! Avantajele prezentate mai sus cu siguranță te vor determina să o iei în considerare, iar după montare, vei vedea că ai făcut alegerea bună.