Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro

TimFilEx 2023

TimFilEx 2023

Detalii expozitie

Social links
Categorie
Expozitii
Modificat
acum 2 saptamani si 2 ore
Vizualizari
200

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 21 septembrie 2023 - Duminica 24 septembrie 202317:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare expozitie

TimFilEx 2023 este o expoziției națională generală de filatelie, cu participare internațională, pentru colecționari din țări afiliate FEPA.

TIMFILEX 2023 este organizată de Asociația Filatelică Timișoara sub patronajul Federației Filatelice Romȃne, de Universitatea de Vest din Timișoara și Universitatea Politehnică Timișoara și se ghidează după Regulamentele Federației Internaționale de Filatelie (FIP) în vigoare.

Expoziția se va deschide pe 21 septembrie 2023 și se va închide pe 24 septembrie 2023. Expoziția marchează un secol de la primul congres al filateliștilor romȃni, organizat la Timișoara în perioada 22- 25 septembrie 1923. Ancorată in prezent, Expozitia se doreste o sărbătoare filatelică în cadrul Timișoarei, Capitală Culturală Europeană.

Filtre expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/