Timisoara

Timișoara - orașul aparte din România

Detalii

Categorie
Despre Timisoara
Modificat
acum 1 luna si 5 zile
Vizualizari
203

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Amintirile mele legate de Timișoara sunt vesele și frumoase. Am vizitat orașul pentru prima dată preț de câteva zile, în urmă cu mulți ani, în calitate de masterand la Relații Internaționale și Studii Europene. Impresia a fost una pozitivă 100%!!

Începând de la calitatea condițiilor din campusul universitar, până la simpla interacțiune cu locuitorii orașului, de la atmosfera de oraș evoluat și civilizat, până la curățenia și farmecul pitoresc al unui oraș (culmea) Românesc, am rămas cu ideea ca Timișoara nu e în România. Indiferent pentru ce motiv ai ajuns în Timișoara, și orice ai alege să faci pentru distracție în acest oraș, este de calitate Cu toate că a trecut mai bine de un deceniu de atunci, sentimentul de aparte este același ori de cîte ori am ocazia să interacționez cu acest oraș minunat!

Dincolo de entuziasmul tinereții, constat acum că Timișoara chiar are alt soi de gândire civică, de reacție, de zvâc! Sunt foarte multe lucruri de urmat ca exemplu dacă analizezi abordarea și modul deschis de a fi, de a se bucura de viață, în mod responsabil și corect, al locuitorilor săi.

Libertatea de a te bucura în siguranță de jocul favorit este respectată

Timișoara este de multe ori un oraș deschizător de drumuri, cu o permanentă dorință de a descoperi, de a oferi și de a inova. Respectarea legilor în vigoare, a regulilor, bunul simț, limitarea exagerărilor au fost mereu atribute de bază pentru locuitorii acestui oraș.

Am observat în cadrul unei discuții pe teme importante că multe proiecte utile sunt adresate categoriilor de oameni direct interesați. Unul dintre proiecte se referă la jocul responsabil și le regulamentele care trebuiesc respectate de operatorii de jocuri de noroc precum pariuri online NetBet din România.

Multe eforturi au fost făcute de asociații responsabile pentru a aduce publicului doritor de informații din acest domeniu cât mai multe detalii și explicații punctuale. Întâlnirile organizate de asociații de renume sunt organizate cu sprijinul autorităților locale. Publicul are libertatea de a alege fiind informat corect.

Mă bucur să observ că Timișoara respectă libertatea oamenilor de a alege felul în care doresc să se distreze, fiind preocupată în același timp de corecta informare a acestora! Activitățile pe care oamenii responsabili le organizează pentru locuitorii orașului sunt exemple de urmat pentru orice autoritate publică interesată de binele cetățenilor.

Asociațiile de profil care pun la dispoziție cunoștințele și experiența lor au fost mereu binevenite și sprijinite aici. Am mereu impresia că pentru binele comunității locale nu contează exclusiv partea financiară a taxelor și impozitelor, ci, în special, starea de bine și siguranța locuitorilor.

Proiectele desfășurate la nivel național în ultimii ani pe teme foarte importante, cum ar fi cea a jocului responsabil, au avut mereu ecou aici. Chiar multe dintre ele au pornit de la Timișoara, cunoscut în multe privințe ca oraș deschizător de drumuri!

După multe experiențe frumoase și proiecte interesante, am bucuria de a reveni mereu la Timișoara pentru oamenii ei deosebiți, pentru atmosfera plăcută și, evident, pentru toate lucrurile frumoase și interesante care se petrec aici.

Sursa foto: Pixabay.com