Timisoara

Timisoara Paramotor Open

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 3 saptamani si 6 zile
Vizualizari
743

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 15 august 2015 - Duminica 16 august 2015

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Timişoara Paramotor Open 2015

În perioada 15-16 august 2015, Formaţiunea de Intervenţie Rapidă “SALVO” din cadrul Primăriei municipiului Timişoara va organiza evenimentul Timişoara Paramotor Open 2015.
Evenimentul, organizat în parteneriat cu Secţia de Paramotor a C.S. Universitatea de Vest din Timişoara, va cuprinde atât un concurs aeronautic de aeronave ultrauşoare - clasa motoparapantă, cât şi o amplă acţiune de căutare/salvare cu sprijin aerian, în cazul situaţiilor de urgenţă.

Duminică 16 august 2015, între orele 08.00-12.00, va fi organizată simularea dispariţei unor persoane, având ca scop armonizarea activităţilor partenerilor implicaţi în acţiune, viteza de reacţie a partenerilor publici şi privaţi aflaţi pe raza judeţului nostru, precum şi cea a voluntarilor care doresc să acorde sprijin în astfel de situaţii, evenimentul se va desfăşura astfel:

În urma solicitării organelor abilitate, se va organiza operaţiunea de cautare/salvare a unor persoane dispărute. Zona de căutare stabilită de specialişti cuprinde albia râului Timiş pe o distanţă de 10 km, pădurea din proximitatea comunei Giroc (aprox. 20 KmP) şi terenurile agricole din vecinătate. Locul de întâlnire va fi pe albia râului Timiş, după dig şi pădurea Giroc, la orele 07.00.