Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul 16 Decembrie 1989

Euroinstal Timisoara - Bulevardul 16 Decembrie 1989
https://euro-instal.ro

Timișoara, una din cele trei destinații ale noii ediții 888Poker National Championship

Detalii stire

Categorie
Stiri eveniment
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
315

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Timișoara devine o destinație din ce in ce mai populara pentru fanii pokerului din țara noastră și va găzdui încă o etapă din cadrul 888Poker National Championship.

A doua ediție a 888Poker National Championship va începe pe 31 octombrie și va avea un total de patru etape. Cea de la Timișoara este programată să aibă loc între 5 și 11 decembrie, la Gentlemen's Poker Club Timișoara. Startul în noua ediție se va da însă la Iași, la Poker Arena, în perioada 31 octombrie - 6 noiembrie, unde campionatul cu €100.000 GTD va debuta și este așteptat cu mare interes. Fiecare etapă programată va avea un Main Event de €330 garantat €70.000.

După etapa de la Iași, între 14 și 20 noiembrie va avea loc o nouă rundă, la Poker Room București. Apoi, între 5 și 11 decembrie Campionatul Național se mută la Timișoara, pentru ca ultima etapă să aibă loc între 12 și 18 decembrie la Poker Room București. Campionul național va primi trei pachete 888pokerLIVE pentru 2023.

Organizatorii oferă de asemenea un bonus de fidelitate de 10.000 lei jucătorului care va fi prezent la toate cele patru etape și care va obține cele mai multe calificări online. Acestea vor avea loc în fiecare zi, de la ora 23:00, pe platforma 888poker. Organizatorii au pregătit și sub-sateliți în sistem steps, pornind de la freeroll-uri.

Pal Levent este precedentul campion național

888Poker National Championship s-a remarcat încă de la prima ediție ca fiind unul dintre cele mai bune turnee de poker live România și a avut patru etape, una dintre ele fiind organizată la Timișoara. În cele din urmă, Pal Levent a devenit primul campion național la poker al României și a primit din partea organizatorilor acces la trei evenimente 888pokerLIVE din 2023, care au o valoare estimată la peste 7 mii de dolari.

În drumul spre succes, Pal Levent a beneficiat și de faptul că a participat la toate cele patru etape, primind astfel puncte bonus din partea organizatorilor. Câștigătorul primei ediții a Campionatului Național de poker este un jucător cu experiență vastă la turneele LIVE și a luat parte la numeroase evenimente organizate în ultimii cinci ani în România și în Austria. El a câștigat premii de peste 40 de mii de dolari la turneele LIVE.

În schimb, etapa de la Timișoara a fost câștigată de Alexandru Budai, care a obținut un premiu de 10 mii de dolari după ce l-a învins în ultimul act tocmai pe Pal Levente. De asemenea, evenimentul Mystery Bounty a fost câștigat de Sorin Lica, cel care a beneficiat de un late re-entry pe ultima sută de metri.

Pokerul, din ce în ce mai popular în țara noastră

Numărul românilor care se distrează la poker este în continuă creștere, motiv pentru care în mediul online își fac apariția tot mai mulți operatori de renume la nivel mondial. Piața din țara noastră a devenit astfel ofertantă atât pentru operatorii online, dar și pentru cei care își doresc să organizeze turnee live.

Iar turneele live vin și cu avantajul că participanții pot socializa, în timp ce luptă pentru premiile puse în joc. Impactul economic asupra orașelor care organizează astfel de evenimente este și el de luat în seamă, din moment ce la anumite turnee vin și mulți oameni din străinătate sau din alte orașe. Acest lucru face ca interesul pentru locurile de cazare din zona să crească, iar în economia locală vor intra mai mulți bani.

Cei mai mulți români joacă însă poker în mediul online. Pentru aproape toți distracția este motivul principal, dar sunt și unii care au început o carieră în domeniu. Pokerul este considerat un joc de abilități, în care strategia contează foarte mult, motiv pentru care se studiază intens, se citesc cărți, se urmăresc clipuri pe YouTube și se folosesc programe de analiză, totul pentru a găsi progresul.

Anunt Diamant ASA NST

ASA NST Timisoara - Produse si echipamente de protectie, Papetarie, Produse de curatenie, Produse food si non food, Etichete
https://asa-nst.ro