Timisoara

Timișoara Verde

Detalii eveniment

Telefon
0256491170
Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Vizualizari
195

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 26 martie 202215:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș vă invită la prima activitate de ecologizare în cadrul proiectului de solidaritate Timișoara Verde. Evenimentul va avea loc în data de 26 martie de la ora 15:00 în 3 locații: pornind de la Casa Tineretului vom curăța Parcarea Timpark, Bulevardul Sudului și Parcul Lidia.

Acest eveniment va fi derulat de FITT împreună cu participarea celor 40 de voluntari locali ai proiectului Timișoara Verde și cu participanții mobilității EmPOWERing the informal, care este un proiect care se concentrează pe grupurile informale, cu scopul de a face sugestii la nivel național și internațional cu privire la modul în care politicile pot fi îmbunătățite pentru a favoriza creșterea grupurilor informale și impactul pe care acestea îl au asupra tinerilor și asupra comunității în care se bazează.

Partea logistică a evenimentului este asigurată integral de partenerul nostru Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș (ADID). Așadar, fiecare participant va primi un tricou sau o șapcă, mănuși, dezinfectant și saci de gunoi la începutul evenimentului pentru a face mai ușoară curățarea mediului nostru. De asemenea, ADID Timiș prin intermediul operatorului RETIM ECOLOGIC SERVICE va asigura colectarea și transportul deșeurilor.

Dacă aveți și dumneavoastră dorința de a participa la un eveniment de ecologizare cu participanți din mai multe părți ale Europei vă așteptăm sâmbăta, 26 martie, de la ora 15:00 în fața Casei Tineretului.

Timișoara Verde este un proiect care vizează aducerea unei schimbări în comportamentul timișorenilor cu privire la colectarea selectivă a deșeurilor, întreținerea și păstrarea spațiului urban curat, precum și la stimularea participării și a solidarității în rândul acestora. Proiectul este finanțat prin programul Corpului European de Solidaritate și susținut de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș (ADID).