Timisoara

Timisoara Vintage Story

Detalii eveniment

Telefon
0723636892
Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 4 saptamani si 1 zi
Vizualizari
1196

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 22 iunie 201418.00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Timișoara Vintage Story – Eveniment în scop caritabil realizat de Asociația Look Inside în colaborare Rotaract Club Timișoara Ripensis

În ultima perioadă ne gândim cum să o ajutăm pe Ramona Iuliana Arendaș, o tânără de 28 ani din Timișoara ale cărei șanse de supraviețuire se diminuează simțitor pe zi ce trece. Aproximativ cu 2 ani în urmă a fost diagnosticată cu malformație artero- venoasă la plămâni, lobul drept. La un prim control a descoperit niște pete pe plămâni, a primit tratament de la medic și a plecat acasă ”vindecată”. În timp, din cauza diagnosticării inițiale incomplete dar și a netratării corespunzătoare datorate lipsei de fonduri, aceste pete s-au transformat în noduli. La ultimul control doctorii au ajuns i- au spus că trebuie neapărat să intervină chirurgical – altfel există riscul să-și piardă viața în orice secundă: artera pulmonară este dilatată și acest lucru îi cauzează dureri în partea dreaptă. Boala poate fi fatală.

De precizat este faptul că operația urmează a fi făcut în Timișoara, și costă 5000 euro, iar intervenția chirurgicală va fi făcută de către un medic din Austria. Pentru ai veni în ajutor, Asociația Look Inside în colaborare cu Rotaract Club Timișoara Ripensis organizează <licitația vintage> în cadrul evenimentului ‘Timișoara Vintage Story’ din 22 iunie - bani necesari intervenției chirurgicale.

Nu va lipsi buna dispoziție – în deschidere ne va încânta Beck Corlan cu muzica ei, urmat de un moment frumos artistic oferit de Cristian Săftescu-Jescu la chitară și voce; vă vom delecta cu specialități alese, alături de un superb show de Tango. Deasemenea, cei pasionați de design vintage (recondiționări mobilier din lemn, organizare nunți vintage) vor avea frumoasa ocazie să primească sfaturi în consultanță decor vintage, și alte surprize.

Pentru o seară întreagă, lasă deoparte grijile zilei de mâine bucurându-te de splendoarea trecutului – achiziționând lucruri peste care s-a așezat patina timpului atât de frumos. Poţi răscoli în cuferele Asociației Look Inside şi acolo să descoperi mici comori...o carte veche, o mașină de scris vintage, rochii mireasă, accesorii, tablouri. Așadar, dacă iubești tot ce înseamnă Vintage - te așteptăm cu drag, și oricare obiect mult râvnit din trecut poate fi al tău!!!