Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Timișorenii, invitați să facă voluntariat pentru un oraș curat

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri social
Modificat
acum 9 luni si 3 saptamani
Vizualizari
295

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Sâmbătă, 16 aprilie 2022, timișorenii sunt invitați să se alăture evenimentului de ecologizare a lizierei Pădurii Verzi din Timișoara.

Acțiunea de voluntariat face parte din proiectul „O Românie Curată începe de acasă”, dezvoltat de Asociația Act for Tomorrow și Procter&Gamble Romania, proiect care se află în prezent la a IV-a ediție. La nivel local, în Timișoara, proiectul se desfășoară cu sprijinul Fundației Județene pentru Tineret Timiș (FITT) și al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș (ADID Timiș).

Organizatorii își propun ca prin acest eveniment să mobilizeze comunitățile locale să se implice pentru o misiune comună: să construiască o Românie mai verde și mai curată, chiar de la noi de acasă. Există 100 de locuri disponibile pentru eveniment, iar toate costurile privind echipamentele necesare sunt asigurate de organizatori.

Formularul de înscriere se găsește aici: forms.gle/FZioDaasJAx6hwNg9. Toate detaliile organizatorice vor fi transmise pe mail participanților înscriși.

Proiectul ‘O Românie Curată Începe de Acasă’ a fost lansat acum 4 ani, în 2018, pentru a ajuta la protejarea naturii în România. Campania a crescut de la o ediție la alta, devenind un îndemn la acțiune, care poate fi ușor urmat de fiecare dintre noi. Mișcarea reunește voluntari P&G, ONG-uri și comunități locale într-un efort de a curăța zonele din țară. În ultimii ani, au fost implicați peste 1.900 de voluntari și mai multe zone au fost curățate în Prahova, Giurgiu și Ilfov. În același timp, peste 1.000 de elevi au fost instruiți cu privire la obiceiurile de viață sustenabile de acasă și în comunitățile lor.

Gratuit O nouă aplicație ortodoxă gratuită: Lumea ortodoxiei

Aplicația conține: calendar ortodox 2019-2030, biserici / mănăstiri din România, biblia ortodoxă, bibliotecă ortodoxă (acatiste, tropare, viețile sfinților, proloage, predici, tâlcuiri, filocalia etc.)