Timisoara

Timisorenii sunt asteptati maine in Parcul Rozelor la Timotion – Timisoara se misca

Timișorenii sunt așteptați mâine în Parcul Rozelor la Timotion – Timișoara se mișcă

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 2 saptamani si 6 zile
Vizualizari
808

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Asociația Club Sportiv Alergotura îi așteaptă pe timișoreni sâmbătă, 25 aprilie 2015, în Parcul Rozelor, ca să susțină cei peste 1200 de participanți înscriși la cele 5 curse de alergare din cadrul evenimentului de alergare cu scop caritabil Timotion – Timișoara se mișcă.
Programul începe de la ora 08.30, urmând ca la ora 09.00 să aibă loc startul curselor semimaraton și cros Visma, la ora 11.30 – startul cursei pentru începători, la ora 12.00 – startul cursei în fotoliu rulant și pe role, iar la ora 12.15 – startul cursei pentru părinți și bebeluși. La ora 13.00, pe scena din Parcul Rozelor va avea loc festivitatea de premiere. Înaintea primelor 3 curse, antrenorii Word Class vor face exerciții de încălzire cu participanții, la care se pot alătura și cei din public.

Pe parcursul evenimentului vor avea loc și momente artistice: la finalul crosului Visma, trupa The Case va susține un concert, apoi publicul îi va putea asculta și pe elevii Liceului Ion Vidu, pe membrii trupei A.L.L Friends Band și îi vor putea admira pe pasionații de tango din trupa Tango Timișoara și pe echipa “Nippon M” Karate Timișoara. Atmosfera plăcută va fi întreținută de către moderatorii Silvia Gherasim și Adrian Cireap, iar muzica va fi asigurată pe parcursul Timotion de DJ Kuky. Vor fi alături de participanți și public și conducerea Primăriei Municipiului Timișoara, prin prezența domnului primar Nicolae Robu și a domnului viceprimar Dan Diaconu.

Organizatorii anunță că prima ediție Timotion – Timișoara se mișcă este mult apreciată de public având în vedere cei peste 1200 de participanți înscriși pentru alergare, care au donat peste 65.000 de lei pentru 11 proiecte ale unor ONG-uri locale, cei 34 de fundraiseri care au colectat fonduri pentru proiecte, 16 sponsori cărora li s-au alăturat Primăria Municipiului Timișoara și Consiliul Județean Timiș, aproape 20 de parteneri pentru organizarea evenimentului și 15 parteneri media pentru promovarea lui.