Timisoara

Timișorenii sunt în siguranță cu noile soluții premium de evacuare a fumului din șeminee, sobe sau centrale

Timișorenii sunt în siguranță cu noile soluții premium de evacuare a fumului din șeminee, sobe sau centrale

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Apartine de
Eben Advertising
Vizualizari
359

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Foarte puțini dintre noi cunosc că, atunci când un semineu este folosit la intensitate maximă, temperaturile din interiorul său pot depăși cu ușurință valori extrem de ridicate. Tocmai de aceea, timișorenii sunt sfătuiți de specialiști să apeleze numai la coșuri de fum care să reziste fără probleme la căldura degajată, la depunerile de cenușă, condens și gazele de evacuare.

Meșterii sibieni de la PEFOC, grație celor peste 20 de ani de experiență în comercializarea și montajul tuturor tipurilor de șeminee, ne ajută cu servicii de specialitate și cu o gamă diversificată de produse și soluții destinate sistemului de evacuare în siguranță al fumului, precum: soluții premium de cos fum ceramic HOCH, coșuri de fum din inox și coturi metalice care pot fi reglate în funcție de unghiul necesar șemineului pe care îl deții.

Și pentru că în acest domeniu plin de provocări tehnologice calitatea este singura care poate să garanteze reușita proiectului tău, în următoarele rânduri vă vom prezenta o soluție profesională de burlan din inox.

Schiedel PERMETER este un produs care face parte din gama premium de coșuri de fum de șemineu și asta pentru că este prevăzut cu un perete dublu cu secțiune circulară, perfect adaptat evacuării optime a gazelor de ardere, indiferent de tipul combustibilului folosit pentru generarea puterii calorice: combustibili solizi (lemne sau peleți), lichizi (bioethanol) sau gazoși (GPL). Peretele exterior al acestuia se livrează standard, fiind fabricat dintr-un material special de ultimă generație din oțel galvanizat, vopsit în câmp electrostatic, aspect care îl ajută să facă față cu brio, zgârieturilor sau șocurilor externe, indiferent de natura lor.

Coșul de fum vopsit în negru pe peretele exterior, reușește cu ușurință să ofere un stil aparte, plin de eleganță și bun gust, perfect potrivit pentru o locuință dotată cu un semineu Timisoara rafinat. Fără alura unui coș industrial clasic, pentru cabane sau case de vacanță, coșul Permeter negru este de asemenea o alegere perfectă, încadrându-se de minune și într-o poveste de amenajare rustică sau tradițională.

Datorită materialelor din care este confecționat pe baza unei tehnologii inovatoare de ultimă generație, sistemul de coș Permeter beneficiază de o îmbinare performantă a tubulaturii și de o accesorizare completă, realizate din oțel inoxidabil special, prezentând în același timp, avantajele unei greutăți proprii extrem de reduse și o flexibilitate sporită la montaj, spre deosebire de coșurile de fum clasice. De natură polivalentă, acest tip de coș de fum se pretează pentru întreaga gamă de combustibili - lichizi, solizi sau gazoși, iar diametrul interior poate varia între 150 mm și 200 mm.

Cu mii de proiecte livrate clienților din toată România și cu peste două decenii de existență pe piața autohtonă, pefoc.ro reprezintă și cel mai mare site on-line cu stoc propriu de soluții termice alternative! Cu peste 9000 de produse, materiale și accesorii dedicate universului încălzirii casnice la prețuri avantajoase, oferta meșterilor sibieni propune la prețuri avantajoase, cele mai frumoase șeminee pe lemne, șeminee clasice sau moderne și până la șeminee electrice sau termoșeminee care se pot conecta la sistemul de încălzire al casei, sobe pe lemne, coșuri de fum profesionale, focare șemineu, coșuri de fum din inox și multe alte articole specializate.