Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Tipuri de drone

Tipuri de drone

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
528

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Termenul „dronă” se referă de obicei la orice aeronavă nepilotată. Denumite uneori „vehicule aeriene fără pilot”, aceste drone pot îndeplini o gamă impresionantă de sarcini, de la operațiuni militare până la livrarea pachetelor. Dronele pot fi la fel de mari ca o aeronavă sau la fel de mici ca palma mâinii tale. Găsești o varietate de drone la kubato! Iți punem la dispoziție modele performante care pot indeplini multe sarcini.

Ce este o dronă?

Dronele, denumite uneori „vehicule aeriene fără pilot” sunt menite să îndeplinească sarcini care variază de la cele mai banale la cele ultra-periculoase. Aceste vehicule asemănătoare unui robot pot fi găsite asistând la salvarea unor victime sau la livrarea cumparaturilor comandate la ușa ta din față. Dezvoltate inițial pentru industria militară și aerospațială, dronele și-au găsit drumul în curentul principal datorită nivelurilor îmbunătățite de siguranță și eficiență pe care le aduc. Aceste nave robotizate funcționează fără pilot la bord și cu diferite niveluri de autonomie. Nivelul de autonomie al unei drone poate varia de la pilotat de la distanță (un om își controlează mișcările) până la autonomie avansată, ceea ce înseamnă că se bazează pe un sistem de senzori și detectoare pentru a-și calcula mișcarea.

Dronele sunt capabile să călătorească la diferite înălțimi și distanțe. Dronele cu rază foarte apropiată au de obicei capacitatea de a călători până la 5 km și sunt folosite în cea mai mare parte de către pasionați. Dronele cu rază apropiată au o autonomie de aproximativ 50 km. Dronele cu rază scurtă de acțiune călătoresc până la 145 km și sunt utilizate în principal pentru spionaj și colectarea de informații. Dronele cu rază medie de acțiune călătoresc pana la 645 km și ar putea fi utilizate pentru colectarea de informații, studii științifice și cercetări meteorologice. Dronele cu cea mai lungă rază de acțiune sunt numite drone de anduranță” și au capacitatea de a depăși distanța de 645 km.

Tipuri de drone

Drone cu un singur rotor Dronele cu un singur rotor arată exact ca elicoptere minuscule și pot fi alimentate cu gaz sau electric. Singura lamă și capacitatea de a rula pe gaz îi ajută la stabilitate și zboară pe distanțe mai lungi. Aceste drone sunt de obicei folosite pentru a transporta obiecte mai grele, pot include sisteme care pot fi folosite pentru a studia terenurile, a cerceta furtunile și a cartografii eroziunea cauzată de încălzirea globală.

Drone cu mai multe rotoare


Dronele cu mai multe rotoare sunt de obicei unele dintre cele mai mici și mai ușoare drone de pe piață. Au distanță, viteză și înălțime limitate, dar reprezintă vehiculul zburător perfect pentru entuziaști și fotografi aerieni. Aceste drone pot petrece de obicei 20-30 de minute în aer transportând ceva ușor, cum ar fi o cameră.

Drone cu aripă fixă


Dronele cu aripă fixă arată ca avioanele normale, unde aripile asigură portabilitatea în loc de rotoare, ceea ce le face foarte eficiente. Aceste drone folosesc de obicei combustibil în loc de electricitate, permițându-le să zboare mai mult de 16 ore. Deoarece aceste drone sunt de obicei mult mai mari datorită designului lor, trebuie să decoleze și să aterizeze pe piste la fel cum fac avioanele. Dronele cu aripă fixă sunt folosite de armată, de oamenii de știință pentru a transporta cantități mari de echipamente și chiar de organizațiile non-profit pentru a livra alimente și alte bunuri în zone greu accesibile.

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro