Timisoara

Tombola Iepurasilor

Nou in Iulius Mall Timisoara: YOYOGHURT

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 9 ani si 2 luni
Apartine de
Bega Shopping Center
Vizualizari
570

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Participa la Tombola Iepurasilor Completează pe verso talonul de participare la tombola! Extragerea vineri 2 Aprilie ora 18:00Premiile vor fi : Shopping Center Bega oferă ca premiu 10 cecuri de cumpărături cu valoarea a 300 lei fiecare; Magazinul Bernardi oferă un premiu special un cec de cumpărături în valoare de 400 lei; NONI magazin de jucarii si loc de joacă pentru copii oferă 10 carduri access gratuit la locul de joacă.

Caută cei 2 iepurasi prin magazine.
Când îi găsesti îsi vor stampila talonul.
Arată talonul stampilat ajutoarelor ieurasilor si vei primi un cadou.

REGULAMENT DE PARTICIPARE LA TOMBOLĂ SI ACORDARE A PREMIILORClientii care fac cumpărături în valoare cumulată de minim 150 lei în oricare magazin din Shopping Center Bega pot solicita talonul de participare la tombolă de la casiera magazinului în care s-a facut cumpărătura cu a cărei valoare s-a atins pragul minim de 150 lei.
Taloanele de participare completate cu datele personale, împreună cu bonurile de casă ce dovedesc atingerea pragului minim de cumpărături făcute în perioada 23 Martie - 2 Aprilie 2010 atasate prin capsare, se vor introduce în urna aflată la parterul Shopping Center Bega. Taloanele care nu sunt însotite de bonuri cu valoarea cumulată de minim 150 lei nu intră în tragerea la sorti a premiilor.

Sursa informatii: www.bega-shoppingcenter.ro

Filtre stire

Data crearii: Anul curent