Timisoara

TOP 3 accesorii NEFOLOSITOARE pentru telefonul mobil

TOP 3 accesorii NEFOLOSITOARE pentru telefonul mobil

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
550

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Precum numărul de telefoane mobile noi care apar pe piață în fiecare zi, accesoriile pentru acestea sunt la fel de prezente. Însă își au chiar toate rostul? Sau, mai bine zis, merită să dai bani pe absolut tot ce apare în acest domeniu, chiar dacă uneori nu le vei folosi?

Ideal ar fi să identifici mai întâi lucrurile de care ai cu adevărat nevoie pe post de accesoriu pentru telefon și abia apoi să investești în cele pe care le vei folosi în fiecare zi sau pentru o perioadă cât mai îndelungată, în funcție de alegerile tale. Care sunt, așadar, cele mai nefolositoare accesorii pentru un telefon mobil? Mai jos găsești 3 astfel de propuneri.

Iată ce accesorii pot deveni lipsite de utilitate pentru telefonul tău!


1. Selfie stick-ul pe care îl folosești rareori

Într-o vreme, selfie stick-ul, sau acea tijă telescopică pe care mulți o foloseau pentru a-și face fotografii, era la mare căutare. Este, însă, cu adevărat nevoie de el?
Având în vedere că multe telefoane de nouă generație permit captura de imagini în diferite feluri, căreia i se adaugă și diverse moduri în care se poate face o poză, moda centrată în jurul unui selfie stick pare din ce în ce mai îndepărtată. Dacă te gândești că îl poți folosi în vacanțe, ai putea să te întrebi dacă în bagaj nu poți adaugă altceva mai folositor în locul acestuia.

2. Suportul de telefon pentru acasă

O altă modă, recent apărută, este suportul de telefon pentru acasă. Acesta poate fi folosit atunci când dorești să vezi un film sau să citești de pe acesta, ceea ce poate dura destul de mult. Acest accesoriu nu reprezintă, însă, o investiție foarte bună, mai ales atunci când ai un laptop sau chiar un televizor pe care poți reda același conținut. Dacă mai adaugi și faptul că mulți copii ,,împrumută’’ aceste accesorii de la părinți, iar ecranele mici au unefect negativ asupra vederii, dar și în dezvoltarea acestora, televizorul sau laptopul pare o soluție mult mai sigură.

3. Căștile wireless, care se numără printre cele mai cumpărate accesorii

Căștile wireless sunt unele dintre cele mai la modă accesorii pentru telefonul mobil, iar acolo unde terminalul nu mai are port pentru cele clasice, acestea sunt necesare. În cazul dispozitivelor de generație mai veche, acestea nu sunt, probabil, cea mai bună idee. De ce? Deoarece calitatea sunetului poate fi afectată de conexiunea prin Bluetooth, fără a mai aduce în discuție și faptul că acestea consumă bateria mai repede.

Exista, însă, alte accesorii care merită investiții mai bune, când ai un telefon mai nou care nu are nevoie de căști wireless, precum un Samsung din seria Galaxy. Dacă ai un asemenea telefon, poți alege, spre exemplu, din mulțimea de huse premium pentru Samsung S10 plus, una cu ajutorul căreia să îți personalizezi și să îți protejezi, în același timp, device-ul. Din fericire, cei la Lerato.ro nu te vor dezamăgi, oferindu-ți o gamă largă de huse de protecție cu diferite modele, potrivite pentru orice preferință.

Există atât accesorii folositoare, cât și nefolositoare pentru un telefon, iar alegerea ai putea să o faci în funcție de cât de mare nevoie ai de acestea și cât de des le vei folosi. Așadar, alege înțelept!

Sursă foto: pixabay.com/ro