Timisoara

Top 3 bonusuri la cazinouri online

Top 3 bonusuri la cazinouri online

Detalii stire

Categorie
Stiri eveniment
Modificat
acum 9 luni si 3 saptamani
Vizualizari
271

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cazinourile online au devenit tot mai apreciate în rândul jucătorilor atât în România, cât și la nivel internațional. Acest lucru se datorează mai multor aspecte cum ar fi bonusurile pe care le primești atunci când alegi să joci online, disponibilitatea de deplasare, deoarece poți juca de oriunde dacă ai la îndemână un device cu acces la internet și faptul că nu ești limitat de un program de lucru al cazinourilor. O să îți prezint top 3 bonusuri oferite de cazinourile online în acest moment în România.

1. Maxbet (200% până la 1800 RON)
Maxbet este un cazino care este prezent atât în sălile de jocuri stradale cât și în online. Maxbet oferă poate cel mai mare bonus de bun venit din România. Tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont pe platforma de cazino maxbet.ro și să faci o primă depunere. După ce ai făcut prima depunere vei primi instant în balanța bonus 200% din valoarea depunerii în limita a 1800 RON. Practic ți se triplează suma depusă. Dacă depui 150 RON, de exemplu, vei primi instant 300 RON și te vei juca cu 450 RON.

2. Magic Jackpot (150% până la 1500 RON și 600 rotiri gratuite)
Magic Jackpot este o platformă de cazino online care a intrat relativ recent în industria de cazinouri online dar care s-a remarcat rapid în rândul jucătorilor deoarece oferă bonusuri consistente la crearea contului, vezi bonus Magic Jackpot. Casinoul online te răsplătește la prima depunere cu un bonus de 100% din valoarea depunerii în limita a 900 RON. În același timp, la prima depunere vei primi 100 rotiri gratuite la slotul Bood of Dead care vor fi creditate treptat 10 zile la rând, câte 10 rotiri pe zi.

De asemenea, atunci când îți verifici contul încărcând documentul de identitate pe platformă la secțiunea verificare contului și acesta este verificat de către un operator Magic Jackpot, vei primi instant 500 rotiri gratuite la slotul Book of Dead. De asemenea, la a doua depunere vei primi un bonus de 50% din valoarea acesteia în limita a 600 RON.

3. Vlad Cazino (100% în limita a 999 RON și 101 rotiri gratuite)
Vlad Cazino este o platformă de cazino online foarte cunoscută care oferă un bonus consistent de bun venit. Tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont pe platforma și să efectuezi o primă depunere. După ce ai efectuat prima depunere, vei primi instant 100% din depunerea efectuată în limita a 999 RON. Pe lângă banii bonus, după ce efectuezi prima depunere, vei primi 101 rotiri gratuite la slotul celebru Shining Crown.

Rotirile ți se vor credita în cont în a doua zi lucrătoare după efectuarea depunerii. Pentru a putea retrage câștigurile obținute din bonus, trebuie să rulezi câștigurile de 25 ori la jocurile de cazino sau de 40 ori la cazinoul live sau de 7 ori la bingo în termen de maxim 30 de zile de la data acordării bonusului. Trebuie să știi că pentru a efectua o retragere trebuie să îți verifici contul încărcând in secțiunea de verificare a contului cartea de identitate.