Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Top 3 cele mai bogate echipe din Anglia

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Vizualizari
2282

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Marea Britanie s-a mândrit mereu cu echipe performante de fotbal. Anglia produce an de an unele dintre cele mai bogate cluburi de fotbal din lume. EPL este una dintre cele mai îndrăgite ligi de fotbal din lume datorită prezenței în ligă a unora dintre cei mai buni și iubiți fotbaliști din lume și a antipatiilor sale impresionante. Până de curând, când se vorbea despre echipele bogate din Anglia, lucrurile erau foarte bine știute. O surpriză a schimbat însă lucrurile radical în ceea ce privește topul celor mai bogate echipe din Anglia. O să îți prezint top 3 cele mai bogate echipe engleze.

1. Manchester City
Machester City este o echipă de fotbal din Manchester, Marea Britanie. Este cotată ca fiind cea mai bună echipă din istoria recentă a Angliei și favorită în ponturi Anglia. Manchester City are un palmares impresionant reușind să obțină multe reușite de-a lungul timpului. Aceasta deține nu mai puțin de 7 titluri de campioană în Premier League, ultimul în anul acest an și a fost câștigătoarea Cupei Cupelor în 1970. Manchester a înregistrat venituri în 2020 în valoare de 610,6 milioane de euro și se clasează pe locul 3 în topul celor mai bogate echipe de fotbal din Anglia.

2. Manchester United
Manchester United a fost fondat în anul 1878 și a obținut numeroase trofee și titluri de-a lungul timpului. Manchester United evoluează în Premier League și este una dintre cele mai apreciate echipe la nivel mondial. Acesta este cel mai de succes club de fotbal din Anglia și se află pe locul 10 în top ca fiind cel mai reușit club de fotbal din lume. Manchester United a reușit să obțină în anul 2020 suma de 711,5 milioane de euro. Manchester United a fost până în anul 2020 cel mai bogat club de fotbal din Anglia.

3. Newcastle United
Newcastle United este clubul de fotbal din Anglia care a devenit bogat peste noapte. De curând, clubul englez a fost cumpărat de către un grup de investiții din Arabia Saudită. Newcastle a fost preluată contra sumei de 300 milioane de euro. Mohammed Bin Salman este numele deținătorului grupului de investiții saudit. Odată cu preluarea echipei de către fondul de investiții arab, antrenorul Steve Bruce care făcea parte din echipă din 2019 va fi înlocuit cu Frank Lampard, care a ridicat echipa Chelsea la un nivel foarte mare și este liber de contract în acest moment până va începe să îi antreneze pe jucătorii de la Newcastle.

Echipa are planuri mari de viitor și își propune să devină la fel de importantă pe harta fotbalului la fel ca echipele de pe locurile 2 și 3 din acest top. Mohammad bin Salman are o avere estimată la 250 miliarde de euro, iar preluarea clubului de către acesta face ca Newcastle să fie cea mai bogată echipa de fotbal din lume. Newcaste își propune să aducă 4 jucători de la Manchester United, mai exact pe Anthony Martial, Eric Bailly, Jesse Lingard și Donny van de Beek. Pe lângă aceste lucruri, BBC a precizat că noul acționar al clubului vrea să aducă investiții de aproximativ 200 milioane de euro în perioada următoare.

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro