Timisoara

TOP 3 lucruri pe care să le vizitezi în India

TOP 3 lucruri pe care să le vizitezi în India

Detalii

Categorie
Stiri Turism
Modificat
acum 3 luni si 3 zile
Vizualizari
654

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Hai în vacanță în India!
Hai în vacanță în India să descoperi o destinație cu adevărat inedită! India este o țară destul de mare ca întindere, foarte generoasă, care îmbină tradiționalul cu modernul și în care vei găsi atât plaje superbe și locații pline de zen, dar și locuri mai agitate și haotice în orașele mari.

1. Kerala este unul dintre locurile în care merită să ajungi în călătoria ta în India. Kerala este o regiune din extremitatea de sud a Indiei, un paradis cu nisip fin, ape strălucitoare și plaje lungi cu arbori jack imenși. Kerala este o oază de liniște care prezintă o altă parte a Indiei, una zen, fără agitație și aglomerație, în care dacă vei călători singur te vei apropia mai mult de centrul ființei tale. Aceasta este o destinație potrivită și pentru luna de miere, fiind inclusă de către revista National Geographic în TOP 10 paradisuri tropicale din lume. Pe lângă o vegetație tropicală, bogată și verde în Kerala poți încerca dacă nu ai practicat până acum cursuri de yoga, sau te poți relaxa printr-un masaj sau tratament ayurvedic. Kerala este cunoscut ca fiind un centru de tratament naturist, mai ales că aici au luat naștere aceste tratamente ayurvedice în urmă cu 5.000 de ani. Cea mai iubită și cunoscută formă de relaxare în Kerala este masajul cu ulei ayurvedic, apreciat de toți turiștii și călătorii care l-au testat. Cea mai bună perioadă pentru a-ți organiza o călătorie în Kerala este în perioada ianuarie-martie, deși tot anul Kerala se bucură de o climă tropicală.

2. Un alt loc pe care îl recomandăm în India este Goa, o regiune cu un farmec aparte care îți oferă un moment de respiro pe plajele cu nisip alb și fin. Goa este un paradis exotic pe care merită din plin să îl experimentezi în călătoria ta în India. În această regiune vei fi aruncat în inima naturii așa cum este ea, sălbatică, verde, misterioasă. Înainte de a pleca în Goa trebuie să știi că aceasta este împărțită în două regiuni după cum urmează: este vorba despre Goa de Sud o zonă dedicată mai mult pentru familii, care îndeamnă spre relaxare unde vei întâlni la fiecare pas centre de yoga și cea de-a doua regiune este Goa de Nord unde vei întâlni cele mai populare plaje și cele mai faimoase cluburi, aceasta fiind regiunea în care tinerii călătoresc.

3. Ne îndepărtăm ușor de zonele exotice și tropicale din India și ne îndreptăm atenția către Jaipur, orașul roz al Indiei. În sejurul tău în India merită să incluzi acest oraș pe lista cu dorințe. Cel mai cunoscut obiectiv turistic din Jaipur este Palatul Vânturilor. Arhitectura acestui palat este unică și amplă. Fațada acestei clădiri are 953 de ferestre, palatul fiind construit de Maharajahul Sawai Pratap Singh și era folosit pentru femeile din haremul său, acestea putând să observe viața cotidiană prin multitudinea de ferestre, fără să fie însă observate la rândul lor.
Indiferent unde alegi să pleci în vacanță în India, această destinație te va fermeca. Cu un mix unic de tradiții și aspecte moderne, o călătorie în India îți va schimba perspectiva asupra vieții.

Filtre

Destinatii: India