Timisoara

TOP 3 uleiuri vindecătoare care fac minuni pentru sănătatea ta!

TOP 3 uleiuri vindecătoare care fac minuni pentru sănătatea ta!

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Apartine de
SEO Cupcake
Vizualizari
527

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Natura este o sursă infinită de remedii pentru orice fel de problemă de sănătate. Problema este că puțini dintre noi știm acest lucru, majoritatea preferând să dea fuga la farmacie și să se îndoape cu medicamente care, în multe situații, fac mai mult rău decât bine sănătății. Plantele sunt o adevărată sursă de substanțe benefice pentru organism, iar faptul că sunt naturale reprezintă un plus.

Produsele pe bază de plante au avantaje multiple, iar uleiurile sunt adevărate minuni. Iată câteva dintre acestea:

1) Uleiul CBD

Deși în momentul în care auzi de cannabis te gândești la efectul nociv și halucinogen pe care îl are, trebuie să știi că extractul de cannabis are efect terapeutic pentru o mulțime de afecțiuni, atâta timp cât este administrat corect și sub îndrumarea unui medic specialist. Acesta poate fi găsit pe www.cbdshop.ro și ajută la combaterea problemelor cardiace (cum ar fi tahicardia, hipertensiunea) sau problemelor de tiroidă.

2) Uleiul de cocos

Având un conținut de peste 90% grăsimi saturate, uleiul de cocos este folosit, în special, pentru îngrijirea părului și a tenului. În plus, uleiul de cocos este un bun medicament și pentru afecțiuni interne ale organismului, cum ar fi colesterolul rău. Fiind bogat în vitamina E, acizi grași și fier, el asigură necesarul de nutrienți și substanțe benefice organismului. Conținutul ridicat de acid lauric și vitamine previne și tratează bolile cardiovasculare, iar efectul antibacterian este ideal în problemele intestinale, cum ar fi sindromul de colon iritabil.

3) Uleiul de măsline

Se spune că arborele de măslin a fost un cadou de la zeița Atena pentru omenire. În acest context, uleiul de măsline a devenit un ingredient ideal pentru sănătate, în special datorită nutrienților și grăsimilor bune pe care acesta le conține. Are o mulțime de beneficii pentru organism și este recomandat să se consume atât pentru uz intern, cât și pentru uz extern. Uleiul de măsline este un ingredient care ajută la întărirea sistemului imunitar datorită conținutului crescut de grăsimi sănătoase. De asemenea, studiile au arătat că acest ulei are proprietăți vindecătoare pentru colon, fiind un bun protector al celulelor de anomalii ce pot duce la apariția cancerului.

La nivel extern, este extrem de eficient pentru unghii, deoarece le oferă fermitate și le face mai puternice pentru a evita exfolierea acestora. Majoritatea măștilor-minune pentru păr și piele conțin uleiul de măsline, astfel că cine a apelat măcar o dată la o mască pe bază de ulei de măsline a observat rezultatele încă de la prima aplicare.

Așadar, uleiurile sunt extrem de apreciate atât pentru proprietățile curative, cât și pentru avantajele pe care le aduc la nivel estetic, pentru păr, unghii sau piele. Sunt mult mai accesibile la preț decât produsele și medicamentele care conțin o mulțime de agenți nocivi și care nu ne îmbunătățesc cu nimic aspectul sau problemele de sănătate, așa că dacă îți dorești să fii frumoasă și sănătoasă, apelează la remediile naturale.

Cu siguranță nu vei regreta și vei fi mulțumită de alegerea făcută.

Photo: Shutterstock.com