Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Top 5 atracții în Amsterdam

Top 5 atracții în Amsterdam

Detalii

Categorie
Stiri Turism
Modificat
acum 2 ani si 2 luni
Vizualizari
549

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Amsterdam, capitala Olandei, este una dintre cele mai populare destinatii turistice din Europa. Cu universitățile, academiile și institutele de cercetare, împreună cu peste 40 de muzee, numeroase teatre și locuri de divertisment, Amsterdam este, de asemenea, principalul centru cultural al țării, iar pe lângă asta puteți găsi cele mai haioase cadouri in magazinele locale sau in cel mai mare sex shop din Olanda.

În plus, orașul este renumit pentru numeroasele sale case istorice bine conservate. Așezate într-un model de segmente concentrice în formă de evantai, aceste clădiri de patrimoniu bine conservate sunt construite pe grămezi introduși printr-un strat superior de noroi în fundul ferm, nisipos, până la 18 metri mai jos

În total, aproximativ 6.750 de clădiri datând din secolele XVI-XVIII sunt aglomerate într-o suprafață de 2.000 de acri disecate de 160 de canale (grachten), ele însele găzduind numeroase barci case. Nu e de mirare că Amsterdam este un oraș minunat de explorat pe jos, cu multe poduri pitorești care leagă cele 90 de insule ale orașului. Opt dintre acestea sunt de fapt poduri vechi din lemn, inclusiv Magere Brug (Podul Mager), unul dintre cele mai des fotografiate ale orașului.

Descoperiți cele mai bune locuri de vizitat în acest oraș dinamic cu lista noastră de atracții de top și lucruri distractive de făcut în Amsterdam.

1. Vezi Colecțiile de Artă de la Rijksmuseum

Una dintre cele mai populare atracții din Amsterdam - și cu siguranță cel mai important depozit de artă - Rijksmuseum (Muzeul Național) a fost fondat în 1798 pentru a găzdui uriașa colecție de artă și antichități rare a țării. Colecția impresionantă a muzeului include un milion de artefacte culturale datând din secolul al XIII-lea până în zilele noastre, printre care peste 8.000 de picturi importante răspândite în 250 de camere ale acestei clădiri întinse.

Pe lângă picturile sale, Rijksmuseum se mândrește cu o bibliotecă bine aprovizionată cu peste 35.000 de cărți și manuscrise, precum și cu numeroase expoziții fascinante care se ocupă de dezvoltarea artei și culturii în Țările de Jos. De remarcat este colecțiile sale de artizanat tradițional, sculptură medievală și stiluri de artă modernă.

Sunt disponibile o varietate de excursii cu ghid tematice în limba engleză. Pentru o experiență specială, încercați o croazieră distractivă pe canal, cu istoria artei, cuprinzând multe dintre locurile reprezentate în colecțiile Rijksmuseum sau rezervați o masă la restaurantul cu stele Michelin al muzeului. Sunt disponibile tururi ghidate în limba engleză. Pentru a evita cozile (aproape 2,5 milioane de persoane vizitează în fiecare an), rezervați online bilete în avans.

Adresă: Museumstraat 1, 1071 XX Amsterdam


2. Vizitează Casa Anne Frank

Pe Prinsengracht se află Casa Anne Frank (Anne Frank Huis). Dedicată vieții prea scurte a uneia dintre cele mai cunoscute victime ale Holocaustului din lume, aceasta este casa reală în care familia lui Anne s-a ascuns pentru o mare parte a celui de-al Doilea Război Mondial.

Cei Frank erau refugiați evrei din orașul german Frankfurt și aici a scris Anne jurnalul care a devenit un bestseller internațional după război. A fost publicată la doar câțiva ani după moartea ei la vârsta de 15 ani, cu doar două luni înainte de încheierea războiului.

O mare parte din casă a fost păstrată așa cum a fost în timpul lui Anne și servește ca un monument emoționant al unei perioade tragice a istoriei. Un cuvânt de precauție: biletele se vând cu până la două sau mai multe luni în avans, așa că asigurați-vă că planificați din timp și cumpărați biletele din timp online.

Adresa: Prinsengracht 263-267, 1016 GV Amsterdam


3. Experimentează Great Art la Muzeul Van Gogh

O vizită obligatorie pentru iubitorii de artă și istorici, spectaculosul Muzeu Van Gogh a fost una dintre atracțiile de top din Amsterdam de la deschiderea sa în 1972. Dedicat vieții adesea tulburi și talentului extraordinar al unuia dintre cei mai venerati pictori ai țării, acest Gerrit modern. Structura proiectată de Rietveld găzduiește cea mai mare colecție din lume de picturi și artefacte Van Gogh, o mare parte din ea donată de fratele său, Theo, și de alți membri ai familiei.

Cu 200 de picturi impresionante, 500 de gravuri și desene, precum și 700 de scrisori scrise către (și de) prieteni și familie, colecția este împărțită în perioade cheie ale vieții artistului: lucrările sale realiste (1880-1887), inclusiv celebrele The Potato Eaters și perioada sa impresionistă din 1887 până în 1890, care a văzut crearea cea mai cunoscută lucrare a sa, probabil, Vasă cu floarea soarelui.

Un punct culminant al unei vizite este uimitoarea „Experiență cu Vincent Van Gogh”, o prezentare multimedia fascinantă a vieții și vremurilor pictorului prin reproduceri digitale vii ale operei sale.

De asemenea, sunt de interes lucrări ale contemporanilor lui Van Gogh, inclusiv artiști de seamă precum Paul Gauguin și Henri de Toulouse-Lautrec. Dacă timpul vă permite, asigurați-vă că verificați disponibilitatea atelierelor educaționale ale muzeului în discipline precum pictura și fotografia. De asemenea, hotelul are o cafenea, un magazin și o bibliotecă.

Adresă: Museumplein 6, 1071 DJ, Amsterdam


4. Explorați cartierul Jordaan

Jordaan este cel mai popular cartier din Amsterdam și este binecunoscut pentru amestecul său de zone rezidențiale cu curți cu grădină, piețe pline de viață și buticuri și restaurante de lux. Zona găzduiește, de asemenea, o mulțime de lucruri distractive de făcut, de la o plimbare plăcută de-a lungul numeroaselor străzi pitorești până la petrecerea timpului vizitând numeroasele atracții turistice de top situate aici.

Deși este cel mai bine cunoscută ca locația Casei Anne Frank, zona găzduiește, de asemenea, comori mai puțin cunoscute, cum ar fi Muzeul Woonboots, un muzeu plutitor dedicat bărcilor case și interesantul (sincer!) Muzeul Brânzei din Amsterdam.

Sâmbăta dimineața, Lindengracht se transformă într-o piață uriașă în aer liber, unde puteți găsi meșteșuguri locale, produse, flori și bunătăți perfecte pentru a umple un coș de picnic. Luni dimineața, Westerstraat este cea care se umple cu 200 de tarabe de vânzători, de data aceasta vânzând o gamă largă de mărfuri într-un bazar în stilul pieței de vechituri. Restaurantele și cafenelele din Jordaan au devenit locul la modă pentru a sta și a privi oamenii în timp ce vă bucurați de muzică populară tradițională olandeză.


5. Distracție în familie și flori la Vondelpark

Cel mai mare și cel mai vizitat parc din Amsterdam, Vondelpark ocupă 120 de acri și conține nesfârșite lucruri distractive de făcut. Pe lângă întinderile de spațiu verde presărate de iazuri liniștite și străbătute de poteci ample, parcul găzduiește o grădină minunată de trandafiri cu peste 70 de tipuri diferite de flori.

De asemenea, are o varietate de sculpturi și statui, locuri de joacă și alte facilități de recreere, inclusiv închirierea de role și Teatrul în aer liber Vondelpark, care servește drept loc pentru producții muzicale și scenice din mai până în septembrie.

Dacă nu ai împachetat un picnic, nu-ți face griji: parcul este plin și de cafenele unde poți savura o gustare sau o masă completă.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro