Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

Top 5 cele mai inspirate cadouri pentru bărbați

Top 5 cele mai inspirate cadouri pentru bărbați

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 9 luni si 3 saptamani
Vizualizari
280

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă în cazul doamnelor, spre exemplu, există mai multe oportunități de a găsi cadoul ideal, pentru domni lucrurile nu stau la fel de simplu. Există câteva obiecte de care bărbații s-ar bucura, în special pentru că le-ar fi de folos. Domnii sunt atrași de cadourile utile, dar și de obiecte care au o anumită simbolistă, în special dacă vorbim de un bărbat credincios. Domnii sunt atrași de accesorii de lux, de gadget-uri, dar și de lucruri care să îi însoțească în activitățile de zi cu zi. Totuși, în cazul în care este o zi onomastică, ar trebui să țineți cont și de un cadou spiritual, pe lângă cele menționate mai sus.

Top cinci cadouri potrivite pentru un bărbat


1. Ceas de mână


Un ceas de mână ar fi un cadou util pentru un bărbat cu vârsta cuprinsă între 30 și 40 de ani. Acesta a atins un nivel al maturității și a ajuns la vârsta în care își dorește să își întemeieze o familie, ceea ce înseamnă că acordă o atenție deosebită accesoriilor practice, dar și elegante. Cu siguranță un ceas de mână l-ar încânta și l-ar face să se simtă apreciat. Pe lângă acest cadou, ați putea încerca și unul simbolistic. De exemplu, dacă domnul este un familist convins, atunci puteți să achiziționați o icoană. Gheorghe este un nume des întâlnit între bărbații cu vârsta de peste 30 de ani, așa că pentru un cadou bonus puteți alege icoane Sf. Gheorghe.

2. Tabletă sau un smartphone


În cazul în care persoana este mai tânără și este preocupată de tehnologie, atunci un cadou ideal ar fi o tabletă sau un smartphone. Dacă bugetul este unul permisiv, puteți alegeproducători consacrați precum Apple, Samsung sau Huawei, fie tablete cu un preț mai accesibil, de la producători autohtoni precum eBoda. În ceea ce privește telefonul, alegerea ar trebui să fie mai simplă. Bărbatul este tânăr și cunoaște noile tendințe în materie de tehnologie, astfel că un smarthphone care să coste între 1.500 și 2.000 de lei ar trebui să fie un cadou potrivit.

3. Boxe audio


Indiferent de vârstă, domnii sunt atrași de muzică și vor să aibă petreceri chiar în propria lor casă. Boxele audio reprezintă un cadou potrivit pentru cei cu vârsta peste 30 de ani, mai ales dacă după o zi de muncă simt nevoia să se relaxeze și să asculte melodiile preferate. În magazinele de specialitate pot fi găsite boxe la prețuri acceptabile, indiferent cât de restrâns este bugetul.

4. O bicicletă


Pentru cei care duc o viață stresantă și plină de provocări atât la locul de muncă, cât și înfamilie, o bicicletă ar fi un cadou potrivit. În special dacă sărbătoritul duce o viață sănătoasă și face mișcare de câteva ori pe săptămână. Bicicletele nu sunt atât de costisitoare și reprezintă un cadou util pentru un bărbat.

5. Set de pescuit


Mulți bărbați sunt pasionați de pescuit, iar un set adecvat pentru această activitate i-ar încânta. De obicei bărbații peste 35 de ani aleg să meargă la pescuit, fiindcă este o activitate relaxantă care ajută să scape de stresul rutinei zilnice. Seturile de pescuit pot fi costisitoare dacă alegeți branduri de lux, dar puteți opta și pentru variante mai ieftine în cazul în care știți că sărbătoritul nu este pretențios. Pescuitul este doar un hobby pentru mulți dintre domni, așa că gestul va conta cu siguranță.