Timisoara

Top 5 greșeli de evitat atunci când joci la loterie

Top 5 greșeli de evitat atunci când joci la loterie

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
557

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Loto 6/49, popular Loto Italia și alte variante care se bazează pe același principiu de funcționare sunt o metodă agreabilă de a aduce puțin risc în viața noastră, cu costuri puține. Cu toate acestea, atunci când jocul devine mai important decât finanțele personale sau propria sănătate, poate ar trebui să renunțăm la acest hobby.

Printre cele mai des întâlnite greșeli pe care jucătorii la loto le fac fără să realizeze sunt următoarele:

Schimbarea numerelor alese de fiecare dată când pui un bilet

Experții în statistică recomandă să alegem un set de numere preferate și să îl utilizăm de fiecare dată când punem un bilet la loterie. Schimbarea numerelor alese de fiecare dată nu face decât să ne micșoreze șansele de reușită.

Strategiile bazate pe calcule matematice


Există sute de cărți scrise pe tema calculelor matematice care ar duce, până într-un anumit punct, la găsirea numerelor norocoase. Mulți oameni utilizează aceste strategii în fiecare zi, dar puțini au reușit să câștige cu ajutorul lor. În final, numerele sunt alese cu adevărat în mod aleatoriu, deci orice strategie matematică are șanse mici de reușită.

Încrederea în strategii bazate pe ziua de naștere, zodie sau alte caracteristici aleatorii

Dacă ai decis să începi să pui bilete la loto, indiferent dacă joci la loterie online sau la sucursalele din orașul tău, ar trebui să alegi numerele tale „norocoase” în funcție de intuiție. Chiar dacă Internetul este plin de strategii bazate pe ziua de naștere, zodie sau alte caracteristici, acestea nu vor face decât să îți strice și mai mult încrederea în sine dacă nu simți că numerele respective te reprezintă cu adevărat.

Cheltuirea tuturor economiilor pentru a cumpăra bilete la loto

La fel ca în cazul oricărui alt joc care implică un nivel ridicat de risc, și la loterie ar trebui să utilizeză doar banii pe care îți permiți să îi pierzi în fiecare săptămână. Dacă soarta decide să îți surâdă, o va face indiferent de numărul de bilete pe care le achiziționezi la loterie. Majoritatea câștigătorilor au fost victorioși cu un singur set de numere ales pe un bilet solitar.

Continuarea jocului chiar dacă îți provoacă sentimente de tristețe și anxietate


Sentimentele de vină, anxietate și tristețe sunt un bun indicator al momentului în care trebuie să te oprești din cumpărat bilete la loterie. Jocul este util în viața ta doar dacă aduce cu sine bucurie și distracție, iar atunci când aceste sentimente dispar și pasiunea se transformă într-o corvoadă trebuie neapărat să găsești alte activități cu care să îți ocupi timpul.

Loteria a reușit să transforme sute de oameni din simpli cetățeni în milionari peste noapte. Acest vis frumos poate deveni realitate pentru oricine, dar asta nu înseamnă că ne vom dedica viața alergând după vise. Evident, activitatea de a alege numerele preferate și urmărirea extragerilor pentru a vedea dacă am câștigat poate fi un hobby plăcut, dar atunci când acesta devine mai mult un „job” decât o plăcere, poate ar trebui să facem un pas în spate și să ne reevaluăm activitățile zilnice.