Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Top 5 hobby-uri pe care să le încerci în 2022

Top 5 hobby-uri pe care să le încerci în 2022

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 9 luni si 3 saptamani
Apartine de
ClickBrainiacs
Vizualizari
364

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Odată cu începerea noului an, cei mai mulți dintre noi ne-am făcut o listă de rezoluții pe care vrem să le îndeplinim. De la clasicele „mai mulți bani” și „mai mult timp petrecut cu familia”, în ultima perioadă rezoluțiile au început să se concentreze și pe hobby-uri. Acestea ne ajută să ne dezvoltăm ca persoane și, în același timp, ne permit să ne relaxăm. Dacă și tu ți-ai propus să încerci ceva nou, ți-am pregătit o listă de hobby-uri care include caligrafia, învățatul unei limbi străine, sporturile de echipă, yoga și instrumentele muzicale. Descoperă în continuare beneficiile lor.

Învață o limbă străină

E adevărat, copiii învață mai ușor o limbă străină: prin joc, cântecele sau pur și simplu prin intermediul desenelor animate. Însă poți face acest lucru și ca adult - nu îți trebuie decât puțin timp liber și autodisciplină. Învățarea unei noi limbi te ajută să îți îmbunătățești memoria și abilitățile de rezolvare a problemelor, încurajează creativitatea și oferă oportunități de avansare în carieră.

Învață să cânți la un instrument


Ți-ai dorit întotdeauna ca părinții să te fi trimis la cursuri de pian, chitară sau vioară? Timpul nu e pierdut, oricine poate învăța să cânte la un instrument, indiferent de vârstă. Acest hobby îți va crește capacitatea cognitivă, stimulând creierul într-un mod care ajută memoria. Mai mult, vei învăța să fii mai răbdător, îți va crește încrederea în sine și îți va permite să cunoști oameni noi, cu interese comune.

Practică un sport de echipă

Pentru a ne menține starea de sănătate, ar trebui să avem în fiecare săptămână câte 150 de minute de activitate moderată sau 75 de minute de activitate viguroasă. Dacă nu te simți suficient de motivat pentru a face mișcare acasă sau la sală, sporturile de echipă pot fi soluția potrivită. Fiind o activitatea socială, fotbalul, voleiul, handbalul sau baschetul îți dau ocazia de a întâlni oameni noi. De asemenea, îmbunătățesc încrederea în sine, oferă o pauză de la rutină și, nu în ultimul rând, sunt foarte distractive.

Învață caligrafia

Numită și „arta scrisului frumos”, caligrafia încurajează creativitatea și nu este prea greu de învățat. Ai nevoie doar de stilou, cerneală, hârtie, apoi ești pregătit să înveți regulile de bază. Hobby-ul îți va permite să ieși din zona de confort, iar dacă devii suficient de bun îl poți chiar monetiza. În prezent există cerere mare pentru invitații de nuntă sau de botez, scrisori personalizate sau cărți poștale scrise de mână, caligrafic. Desigur, nu trebuie neapărat să devii antreprenor, poți păstra caligrafia la nivel de hobby, relaxându-te și folosind noul skill pentru jurnal, scrisori către partener sau felicitări aniversare pentru familie.

Fă yoga

Yoga reprezintă un grup de practici fizice, mentale și spirituale apărute în India antică. Însă o poți practica și ca simplă tehnică de fitness bazată pe ameliorarea stresului și relaxare. Există numeroase poziții și antrenamente mai simple, pentru începători, pe care le poți descoperi pe Youtube sau dacă te înscrii la ședințe fizice. Printre beneficiile sale se numără îmbunătățirea flexibilității și a echilibrului, ameliorarea durerilor de spate, reducerea stresului, îmbunătățirea calității somnului, o stare de spirit mai bună și promovarea griji de sine.

Indiferent de hobby-ul ales, încearcă să îl introduci în programul tău cel puțin o dată pe săptămână. Ai răbdare și nu renunța dacă nu îți iese din prima. Concentrează-te pe activitatea în sine, nu pe rezultat, astfel încât să te relaxezi și să înveți lucruri noi.

Anunt Diamant CBS Medcom Hospital

CBS Medcom Hospital Timisoara reprezintă un spațiu al medicinei estetice de mâine, care se întâmplă azi, sub ochii noștri. Condițiile oferite, aparatura medicală, dotările excepționale, înalta pregătire profesională a personalului, toate reprezintă garanții pentru cei ...

https://medcom.ro