Timisoara

Top 5 metode de a scapa de soareci

Top 5 metode de a scapa de soareci

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Apartine de
Webco Media
Vizualizari
1564

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Soarecii reprezinta o categorie de daunatori foarte comuna si totodata impotriva carora este foarte greu sa lupti. Se inmultesc intr-un ritm alert si isi fac cuiburi in locuri inaccesibile, drept urmare putine sunt metodele care se dovedesc a fi suficient de eficiente astfel incat soarecii sa fie alungati complet. Cu toate acestea, prezenta soarecilor nu este o problema care poate fi ignorata. Ba chiar dimpotriva!

Odata ce descoperim faptul ca in curte, in casa sau in diferite anexe si-au facut aparitia soarecii, trebuie sa luam imediat masuri pentru a scapa de ei in cel mai scurt timp posibil. Soarecii nu numai ca pot produce o multime de daune, afectand orice obiect care le sta in cale, ci totodata sunt foarte periculosi si pentru sanatate.

In acest articol ne-am propus sa adunam cele mai eficiente metode prin care putem scapa de soareci. Mai exact, am realizat un top de 5 metode care s-au dovedit a fi foarte utile in incercarea de a scapa de soareci in mod definitiv. Ti le recomandam si tie in randurile urmatoare astfel incat sa poti rezolva problema soarecilor o data pentru totdeauna.

Aparatul anti-soareci – simplu si eficient Nimic nu e mai simplu de utilizat decat un aparat anti soareci. De asemenea, aparatele anti-soareci nu numai ca sunt foarte usor de folosit, ci totodata dau dovada de o eficienta maxima in combaterea rozatoarelor.

Dispozitivele contra soarecilor au la baza un sistem de functionare foarte inteligent si inovativ. Pentru a alunga soarecii in mod definitiv de pe raza de actiune a aparatului, acesta foloseste ultrasunete emise cu ajutorul unor difuzoare. Aceste sunete sunt redate la frecvente diferite, in functie de tipul daunatorilor pe care dorim sa ii alungam.

Emiterea ultrasunetelor se face in mod regulat, la anumite intervale de timp, astfel incat rozatoarele sa nu se poata obisnui cu sunetele emise. Drept urmare, soarecii sunt alungati intr-o perioada de timp destul de scurta si vor fi tinuti la distanta pentru totdeauna. In oferta Fara-Daunatori.ro vei gasi o multime de aparate cu ultrasunete anti-soareci la preturi foarte bune, motiv pentru care ar trebui sa incerci numaidecat acest mod superb de a combate prezenta soarecilor.

Spray impotriva rozatoarelor – foarte bun pentru combaterea soarecilor

La fel de usor este sa folosesti un spray impotriva rozatoarelor, metoda care se dovedeste a fi, de asemenea, foarte utila. Tot ce trebuie sa faci este sa il folosesti pentru a trata diferite locuri sau lucruri pe care doresti sa le protejezi de atacul rozatoarelor. Cablurile electrice, furtunele masinii sau diferitele piese ale masinii pot fi de asemenea protejate cu ajutorul acestui spray. Se recomanda aplicarea lui dupa ce suprafetele care se doresc a fi tratate au fost spalate in prealabil. Suprafetele raman protejate chiar si dupa ploaie sau dupa alte conditii meteo extreme, garantand eficienta pe termen lung.

Capcane cu lipici

Desi reprezinta un mod foarte vechi de combatere a soarecilor, acesta este in continuare foarte util, practic si simplu de folosit. Se amplaseaza capcana cu lipici in locul pe care doresti sa il protejezi si se pune o momeala pe ea. Soarecii vor fi atrasi de momeala iar astfel vor ramane blocati pe capcana cu lipici, acolo unde vor si muri mai tarziu. Este o metoda care functioneaza perfect atunci cand numarul de soareci este foarte mic. In cazul in care numarul soarecilor care ti-au invadat casa este ceva mai mare, vei avea nevoie de mai multe capcane cu lipici, drept urmare s-ar putea dovedi a fi destul de cositisitoare aceasta incercare de alungare a rozatoarelor.

Otrava pentru soareci

La fel de populara este si utilizarea otravii pentru soareci. Otrava se pune in locurile umbroase si umede in care soarecii sunt prezenti, iar dupa ce vor fi consumate, exemplarele de soareci vor muri in scurt timp. Este insa un mod incomod de a scapa de soareci. Iar asta deoarece soarecii vor muri in locuri greu accesibile, sau chiar imposibil de gasit. Drept urmare sansele sa apara mirosuri neplacute sunt foarte mari, ceea se poate dovedi a fi foarte deranjant.

Capcane mecanice

Iar ultima recomandare din topul nostru de metode prin care poti scapa de soareci este utilizarea unei capcane mecanice. Aceasta este probabil si cea mai veche metoda folosita de oameni pentru a prinde insuportabilele rozatoare. La fel ca in cazul capcanelor cu lipici, capcanele mecanice functioneaza la randul lor la o scara mica. In cazul in care populatia de soareci prezenta in gospodaria ta este mai mare, cea mai buna metoda de alungare este cu siguranta folosirea unui aparat cu ultrasunete.

Intra pe Fara-Daunatori.ro pentru a descoperi cele mai inovative dispozitive cu ajutorul carora poti scapa definitiv de soareci!