Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Top 5 țări producătoare de mașini

Top 5 țări producătoare de mașini

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Apartine de
Webco Media
Vizualizari
1039

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ați încercat, vreodată, să faceți o analiză asupra companiilor producătoare de mașini pentru a vedea cum sunt ele răspândite în lume? Desigur, sunt câteva mărci de mașini pe care le cunoaște oricine și despre care poate să ne spună de unde vin și care este nivelul calitativ. În special când vine vorba despre mărcile de mașini preferate. Însă dacă ar fi să facem o analiză mai amplă, am descoperi lucruri foarte interesante.

Lista completă a mărcilor auto o găsiți aici. Însă noi am luat 70 cele mai cunoscute branduri și le-am analizat puțin pentru a le afla țara de origine și câteva detalii mai mult sau mai puțin interesante.

SUA
Cu numărul cel mai mare de fabrici de automobile, Statele Unite ale Americii sunt pe prima poziție în topul nostru. Și, poate, era de așteptat, având în vedere că se bate pentru primul loc și în ceea ce privește puterea economică la nivel mondial. Avem, aici, mărci precum arhicunoscutul Ford, dar și Chevrolet, Jeep, Rover, Chrysler, Dodge, elegantul Cadillac, mult-dorita Tesla, gigantul Hummer, și cele care nu prea ajung la noi, Lincoln, GMC și Buick. Dacă stăm să privim, puțin, la aceste branduri, ne dăm seama că avem de-a face cu mașini puternice, mașini de forță, mari iubitoare de carburant, ceea ce ne aduce în vedere încă un motiv pentru care era de așteptat ca SUA sa ia primul loc în acest top.

Japonia
Această țărișoară mică numită Japonia, este una dintre cele mai mari producătoare de automobile, imediat după SUA. Este țara de proveniență a mărcilor precum: Toyota, Mazda, Nissan, Suzuki, Mitsubishi, Honda, Subaru, Daihatsu, Isuzu, Lexus și Infiniti. Bineînțeles, Lexus este gama de lux de la Toyota, Isuzu are producție și în Philippine, dar sunt branduri diferite și au la bază companii japoneze. Iar dacă ne gândim la fiecare dintre aceste branduri, ne dăm seama că vorbim despre mașini de calitate, rapide, foarte atent studiate din toate punctele de vedere și foarte fiabile.

Germania
Foarte aproape de noi și foarte familiare pentru noi, mărcile de mașini nemțești sunt următoarele în top. Le cunoaștem foarte bine. Sunt: Volkswagen, Opel, Audi, BMW, Mercedes-Benz, Smart, Porsche, Trabant, Wartburg și Man. Sau cel puțin acestea sunt cele mai cunoscute dintre ele. Avantajul Germaniei este că ne oferă de toate: mașini de familie, comune, mașini de lux, mașini de viteză, mașini de epocă, mașini de oraș, minuscule, dar și mașini de transport.

Italia
Este imposibil să sărim peste Italia, care are aproape la fel de multe branduri ca și Germania, însă ne surprinde cu cele mai rapide și mai scumpe mașini. Nu este vorba despre Fiat, Alfa Romeo, Iveco sau Lancia, dar este vorba despre Lamborghini, Maserati și Ferrari. Tot din Italia vin și Abarth și Piaggio, dar sunt prea puțin cunoscute pentru noi. Ceea ce putem spune despre italieni este că se pricep de minune să facă puțin și al dracului de bun.

Marea Britanie
Aici găsim mașini dintre cele mai interesante, foarte potrivite pentru englezi, majoritatea cu tradiție în acest domeniu, dar și unele mai noi, dar foarte asemănătoare cu cele consacrate. Astfel avem: Land Rover, Jaguar, Mini, Bentley, Rolls Royce și Aston Martin, dar și mai puțin cunoscutul MG. Nimic nu poate contesta calitatea oferită de acești producători, dar prețul este mai puțin accesibil pentru noi, românii, motiv pentru care privim cu admirație la mașinile acestora.

Și ca să lămurim cititorii, trebuie să spunem că suntem cât se poate de subiectivi atunci când spunem cele mai cunoscute branduri de vehicule, deoarece ne raportăm la cunoștințele noastre, ale românilor. Iar aceste cunoștințe sunt influențate, în mare parte, de multitudinea de filme americane văzute. Altfel, probabil nu am plasa SUA pe primul loc, ci pe următoarele două poziții, lăsând loc Japoniei pentru prima poziție. Însă acesta este crudul adevăr și trebuie să ținem cont de el.

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro