Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Giroc

Euroinstal Giroc - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro

Top 6 beneficii pe care ti le ofera un OIREP

Top 6 beneficii pe care ti le ofera un OIREP

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Vizualizari
509

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Manageriezi o firma care introduce pe piata deseuri in mod constant si vrei sa respecti in mod eficient legislatia in vigoare in ceea ce priveste administrarea plasticelor, a cartoanelor si a sticlei? Atunci trebuie sa stii ca poti apela cu incredere la un OIREP, adica o entitate special construita, in cadrul careia lucreaza specialisti familiarizati cu toate aspectele care tin de mediu, de partea de raportare mediu, dar si de reciclare si managerierea deseurilor. Descopera tot ce trebuie sa stii in acest sens!

Rapoartare mediu – un serviciu pe care il ai la dispozitie


Unul dintre serviciile pe care le poti obtine de la un OIREP este cel referitor la partea de raportare. In fiecare an, in calitate de administrator al unei firme trebuie sa depui la Autoritatea Nationala de Mediu informari care sa contina date despre deseurile introduse pe piata, in functie de categoria din care fac parte: cartoane, plastice sau sticla. Rapoartele de mediu trebuie depuse la ANM anual sau trimestrial, iar expertii din cadrul OIREP-ului cunosc intotdeauna termenele limita pe care trebuie sa le respecte, astfel incat sa eviti sanctiunile costisitoare. Asta inseamna ca nu mai trebuie sa-ti faci griji in privinta acestui aspect!

Gestionarea deseurilor


Pe langa partea de raportare, specialistii te poti ajuta cand vine vorba despre gestionarea deseurilor. Mai exact, expertii cunosc cei mai buni colectori de pe piata, stiind la cine sa apeleze, in functie de cantitatea de deseuri de care trebuie sa se ocupe. Acest lucru reprezinta un plus pentru compania pe care o conduci!

Obtii mai mult timp


Lasand managerierea deseurilor in seama unor experti, castigi mai mult timp in care sa te ocupi de tot ce presupune administrarea firmei pe care o conduci. De exemplu, poti organiza sedinte cu sefii de departamente, pentru a monitoriza indeaproape activitatile zi cu zi, productia, dar si vanzarile.

Eviti amenzi importante


Printre avantajele de care mai ai parte datorita colaborarii cu un OIREP se numara si faptul ca astfel eviti amenzile costisitoare ce iti pot fi aplicate atunci cand nu respecti legislatia in vigoare. De exemplu, daca nu depui la timp rapoartele de mediu sau daca nu manageriezi o cantitate de deseuri echivalenta cu cea pe care o introduci pe piata, esti pasibil de sanctiuni.

Un parteneriat de lunga durata


Atunci cand alegi un OIREP pentru o colaborare pe termen lung, este important sa incheiat un contract in acest sens, prin care sa reglementati sarcinile celor 2 parti. Documentul trebuie sa contina datele de contact ale ambelor parti implicate, precum si serviciile de care vei beneficia, alaturi de tarifele pe care trebuie sa le suporti. Incheierea contractului nu dureaza mai mult de cateva zeci de minute, insa nu uita sa citesti documentul foarte atent.

Preturi mai mici pentru cantitati mai mari de deseuri


Nu in ultimul rand, este important sa iei in considerare si faptul ca tarifele pe care trebuie sa le suporti sunt mai mici atunci cand cantitatea deseurilor este mai mare. Gandeste-te foarte bine la nevoile companiei pe care o reprezinti, pentru a-ti da seama cum sa actionezi.

Ecologic3rambalaje.roeste unul dintre cele mai bune OIREP-uri de pe piata din Romania, avand deja in portofoliu peste 3500 de clienti multumiti, care au apelat la serviciile de manageriere a deseurilor, dar si la serviciul de raportare. Foloseste datele de contact de mai jos, pentru a lua legatura cu reprezentantii acestui OTR mediu!

Date de contact:


E-mail:office@ecologic3rambalaje.ro
contact@ecologic3rambalaje.ro
Telefon: 0239 680 500

Raportare mediu -

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant ASA NST

ASA NST Timisoara - Produse si echipamente de protectie, Papetarie, Produse de curatenie, Produse food si non food, Etichete
https://asa-nst.ro