Timisoara

Top Side Sports - Padel Center

Detalii centru sportiv

Adresa
Dumbravita, Strada Praga, nr. 6
Telefon
0786450073
Social links
Categorie
Centre sportive
Modificat
acum 10 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1560

Voteaza & Distribuie

Prezentare centru sportiv

Top Side Sports - Padel Center Dumbravita

Baza sportivă Padel Center vine cu o propunere interesantă pentru piața serviciilor sportive din Timișoara, respectiv cu un sport nou, puțin popularizat, dar care naște pasiuni puternice în sportivii care iau pentru prima dată racheta de padel în mână. Bineînțeles, fotbalul și tenisul se numără printre prioritățile noastre, așa că am construit terenuri de cea mai buna calitate și pentru aceste sporturi.

Padel Center este o bază sportivă modernă care dispune de toate dotările de care ar avea nevoie orice sportiv astfel încât să practice sporturile pentru care am dezvoltat suprafețe de joc, în cele mai bune condiții de siguranță. Sportul este o necesitate și ar trebui să fie o plăcere, de aceea, am pus accent pe calitatea materialelor folosite în construcția terenurilor noastre. Materialele de calitate și rigoarea în fazele de proiectare și execuție sunt elementele care au determinat un rezultat final la cele mai înalte standarde.

Vrem să oferim timișorenilor amatori de mișcare ceea ce este mai bun în materie de suprafețe de joc pentru padel, tenis și fotbal și în materie de dotări adiționale pe care orice bază sportivă ar trebui să le aibă, dușuri și vestiare dotate, utilate și întreținute permanent din punctul de vedere al igienei. Pe lângă dotări, Padel Center vine cu ceva complet nou pentru Timișoara și chiart pentru zona de vest a țării a țării, cu un sport important de pe plaiuri spaniole, cu origini în mexic, Padelul. Este un sport nou, interesant, dinamic, pe care vrem să îl popularizăm, așa că, cei care vor să descopere tainele practicării acestei discipline sportive pot apela la serviciile unui instructor din cadrul bazei noastre.

Filtre centru sportiv

Dotari: Parcare proprie
Zone din Timisoara: Aradului Vest