Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

Topul celor mai frecvente greșeli comise de jucătorii de sloturi

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 3 saptamani si 4 zile
Vizualizari
523

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Atunci când ești la început de drum, există riscul să comiți câteva greșeli în momentul în care te distrezi la sloturi online. Poate nu îți gestionezi bugetul cum trebuie ori începi să joci la recuperare. Acestea sunt însă greșeli și îți pot dăuna pe termen lung.

Unii începători nu știu cât vor să joace


În momentul în care decizi că vrei să joci, este recomandat să știi ce sumă aloci pentru sesiunea respectivă și durata de timp. Abia după ce ai făcut aceste lucruri este indicat să începi să te joci. Asta deoarece, făcând acest lucru, te vei distra responsabil. Desigur, dacă după 5 minute de joc ești considerabil pe plus, poate fi o idee bună să te retragi. Mai bine te retragi în glorie decât să joci până riști să pierzi. Așadar, stabilește-ți încă de la început o perioadă determinată în care să joci și o sumă fixă. Nu juca tot bugetul într-o singură sesiune.

Greșeala cea mai frecventă: jocul la recuperare


Sunt unele momente în care nimic nu îți iese, iar acest lucru se întâmplă și la sloturi online. Așa cum poți câștiga sume considerabile într-o singură sesiune, la fel se poate întâmpla să fii și pe minus. Dacă ești într-o astfel de situație, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te retragi din sesiunea respectivă. Cel mai prost lucru? Să începi să joci la recuperare. Iar acest lucru nu se aplică doar la sloturi, ci și la ruletă sau blackjack online. Dacă ești influențat de porniri negative și ai o stare de frustrare în tine, șansele ca tu să ai succes sunt destul de mici. Mai bine faci o pauză și te uiți la un film, citești o carte ori orice altceva care te relaxează.

Nu se informează suficient


Chiar dacă sloturile online sunt niște jocuri foarte simple, lucrurile nu stau în totalitate chiar așa. Conceptul este același: stabilești miza și apeși spin. Însă mai sunt și alte detalii de care e bine să ții cont când alegi un joc, cum ar fi RTP și volatilitatea. RTP-ul reprezintă procentul care va fi returnat jucătorilor, pe o perioadă nedeterminată de timp. Îți dorești, așadar, să alegi un slot online cu un RTP cât mai mare. În același timp, volatilitatea jocului indică frecvența cu care acesta generează câștiguri. Sunt sloturile cu volatilitate mică, în care câștigurile sunt mai dese, dar mai mici, și cele cu volatilitate mare, în care câștigurile sunt mai rare, dar mai mari.

Nu profită de campaniile prin care operatorii online îi recompensează


Cazinourile online își răsplătesc adesea clienții cu diverse campanii. Având în vedere că jocurile de noroc sunt un domeniu în care concurența este acerbă, utilizatorii au numai și numai de câștigat. Campaniile de acest gen au loc foarte des, însă sunt utilizatori care nu verifică pagina cu promoții ori mesageria privată. Așa se face că, în unele situații, clienții pot rata activarea unor bonusuri la cazino, acestea fiind disponibile doar o anumită perioadă de timp.

Așadar, sfatul nostru este să verifici constant pagina cu promoții, mesageria privată și mail-ul pe care l-ai folosit în momentul în care ți-ai făcut cont. În același timp, este indicat să citești și secțiunea de Termeni și Condiții pentru a-ți da seama ce presupune fiecare campanie în parte și care sunt condițiile de rulaj, dacă ele există.

Sursa foto canva.com

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro