Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Tot ce trebuie sa cunosti despre un OTR

Tot ce trebuie sa cunosti despre un OTR

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
563

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ca manager al unei companii, ai multe responsabilitati si este necesar sa te ocupi de activitati ce presupun pregatirea unor documente. Datele pot fi solicitate de autoritati pentru a verifica activitatea firmei. Printre aceste activitati se afla si intocmirea unui raport de mediu referitor la deseurile produse. In situatia in care aceasta procedura de raportare si intreg procesul de reciclare iti ocupa mult timp, indicat este sa stii ca poti apela la serviciile unui OTR.

Ce inseamna un raport de mediu?


Raportul de mediu este un document oficial prin care declari activitatea ta cu privire la procesul de reciclare si cantitatea de deseuri produsa. Agentia Nationala pentru Protectia Mediului (ANPM) verifica in acest mod daca urmezi legislatia in vigoare si mai mult, se asigura prin controale ca furnizezi date corecte. Important este sa stii ca acest raport iti poate fi solicitat semestrial sau anual.

Cum te ajuta un OTR?


In primul rand trebuie sa stii ca OTR-ul inseamna Organizatia de Transfer de Responsabilitate. Aceasta organizatie se poate ocupa in locul tau de intreg procesul de reciclare, pornind de la etapa de colectare si ajungand la reciclarea efectiva. Un alt lucru esential pe care trebuie sa-l cunosti este acela ca, OTR-ul reprezinta un intermediar intre tine si reciclatorul final. OTR-ul transmite deseurile in functie de materialele care se recicleaza. De exemplu, daca ai produse din sticla, acestea ajung la un reciclator de sticla. Raportul de mediu este intocmit si transmis tot de catre OTR. Important este sa pui la dispozitia specialistilor toate documentele pe care ti le solicita. Mai mult, este necesar sa le acorzi si o imputernicire, astfel incat sa semneze in locul tau atunci cand este necesar. Din acest motiv este indicat sa stii cat mai multe informatii despre OTR-ul cu care vei incheia contractul si sa-i verifici activitatea in mod constant. In cazul in care specialistii respectivi nu furnizeaza date concrete si clare, compania ta poate primi amenzi.

De ce trebuie sa reciclezi?


In primul rand, reciclarea deseurilor este un proces prin care vei ajuta la reducerea poluarii si la protejarea mediului inconjurator. Mai mult, vei economisi energie si vei reduce consumul de resurse naturale. Printre cele mai importante produse ce pot fi reciclate se numara si:
·sticla - acest produs este considerat unul dintre cele mai rezistente deseuri. Durata de descompunere este de aproximativ un milion de ani.

Recicland sticla, ajuti la transformarea ei in materie prima pentru alte produse:
·hartia - consumul necesar pentru productia unui kilogram nou de hartie este de 325 litrii de apa si aproximativ 17 copaci. Reciclarea acesteia va reduce considerabil consumul de apa si salvarea copacilor;
·plasticul - produsele din aceasta categorie sunt realizate din diferite tipuri de plastic si este necesar sa le reciclezi selectiv. Odata reciclat, plasticul poate fi reutilizat in industria alimentara, de constructii, chiar si textile.

Cum sa alegi un OTR?


Atunci cand esti in cautarea unui OTR pe care sa-l desemnezi sa se ocupe de managementul reciclarii in locul tau, este important sa verifici cat mai multe detalii despre acesta. Verifica ce vechime are pe piata si ce portofoliu de clienti detine. Un alt aspect de care trebuie sa te interesezi, face referire la reciclatorii finali cu care lucreaza. Asigura-te ca vei incheia o colaborare cu un OTR care isi respecta conditiile stipulate in contract. Astfel, nu vei sta cu grija platii amenzilor catre Garda de Mediu.

Daca inca nu te-ai decis cu ce OTR mediu sa colaborezi, acceseaza site-ul ecologic3rambalaje.rosi vei descoperi un partener de incredere. Acesta va prelua responsabilitatea procesului de reciclare si va intocmi toate rapoartele necesare in locul tau.

Date de contact:
E-mail: office@ecologic3rambalaje.ro
contact@ecologic3rambalaje.ro
Telefon: 0239.680.500

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro