Timisoara

Tot ce trebuie sa stii inainte de a inchiria o masina pe teritoriul Romaniei

Tot ce trebuie sa stii inainte de a inchiria o masina pe teritoriul Romaniei

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
280

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Unul dintre serviciile care se afla pe panta ascendenta cand vine vorba de popularitate este cel prin care ne putem inchiria o masina. Acesta aduce o serie de avantaje atat locuitorilor tarii, cat si turistilor si persoanelor ce vin in Romania in interes de serviciu. Momenta, la noi se gasesc servicii rent a car Timisoara, Cluj, Bucuresti si inca o serie de orase in jurul carora avem un aeroport.

Asezarea firmelor de inchirieri auto langa un aeroport este strategica. Multe persoane, in momentul in care aterizeaza, au nevoie de o cursa linistita spre casa, motiv pentru care se prefera evitarea transportului in comun, dar si a taxiurilor, cursele de la aeroport in oras fiind, de cele mai multe ori, mult prea scumpe. In cele ce urmeaza, vom discuta despre serviciile rent a car Timisoara.

De la 13€ pe zi

Serviciile de inchiriere a unei masini au preturi pentru toate buzunarele. De exemplu, cu rent a car Timisoara, daca nu avem pretentia de a inchiria doar un anumit tip de masina, pretul poate fi unul foarte mic, de 13 euro pe zi la o masina cum ar fi Skoda Rapid.
Daca ne dorim un autoturism cu mai multe dotari, pretul acestuia va incepe sa creasca, si poate sa ajunga chiar si la peste 80 de euro daca ne indreptam spre ultimele modele de BMW.

Avantajele inchirierii unei masini


Daca alegem sa facem inchirierea printr-o firma specializata, ne putem bucura de o serie de avantaje. Aceste servicii vin cu o gama larga de masini de inchiriat, ele fiind pe gustul tuturor clientilor. De asemenea, o firma va garanta faptul ca autoturismul inchiriat este unul sigur, incercand sa ofere spre inchiriere masini cat mai noi.

Un avantaj apreciat de clienti este faptul ca nu le este pusa o limita a perioadei de inchiriere. Astfel, un autoturism va putea, la fel de bine, sa fie inchiriat pentru o singura zi sau pentru luni intregi. In functie de perioada de inchiriere, clientul va primi un numar de puncte bonus, puncte ce pot fi convertite in bani sau in diverse facilitati.

Ce spun clientii?


Persoanele care au ales sa ofere un feedback in urma serviciilor rent a car Timisoara au doar cuvinte de lauda. Cu totii scot in evidenta seriozitatea angajatilor si calitatea serviciilor oferite. De asemenea, se poate observa varietatea clientilor, ei fiind atat locuitori ai tarii, cat si straini veniti in vacanta sau in diverse interese de serviciu. Un ultim lucru ce merita mentionat este faptul ca masinile oferite spre inchiriere sunt aproape noi, numarul kilometrilor parcursi fiind unul extrem de scazut, spun clientii.

De unde imi pot inchiria o masina cu incredere?


Daca doriti sa va bucurati de serviciile rent a car Timisoara, va recomandam cu incredere Caroutis. Ei pot fi gasiti pe caroutis.com sau vizitati direct la locatia de la aeroportul din Timisoara.

Putem face o inchiriere, atat pe loc, in limita masinilor disponibile, sau chiar in avans, folosind site-ul mentionat. Site-ul va cere o serie de informatii personale ale soferului, si va oferi posibilitatea alegerii masinii dorite si a perioadei de inchiriere. De asemenea, puteti apela numarul de telefon afisat si sa faceti o programare a inchirierii discutand direct cu angajatii Caroutis.

Date de contact:
Telefon:+4 0747 134 901
E-mail:reservations@caroutis.com

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389